'Deniz Seki'yi piyasadan silin!'

hayatiyasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
6.243
1.957
248
Yeşilay Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman, uyuşturucu kullanırken yakalanan sanatçılar için çarpıcı ifadeler kullandı.

Özellikle bonzai nedeniyle artan ölümler dikkatleri bir kez daha uyuşturucuyla mücadeleye çevirdi.

Yeşilay Başkanı Karaman uyuşturucu kullanırken yakalanan sanatçılar için sert konuştu.

PİYASADAN SİLİN!

Karaman o sanatçılar için şunları söyledi; Basın kötü örnekleri mümkün olduğu kadar ekranlara çıkarmamalı. Mesela Tarkan için bildiğim kadarıyla mahkeme kararı yok ama Deniz Seki için var. Hiç bir insan ispat edileninceye kadar suçlu muamelesi yapamayız. Deniz Seki konusunda basına, kamuoyuna hatta menajerlere, ona iş verenlere düşen bu insanı piyasadan silmektir. Çünkü biz illegal bir iş yaptığı ispatlandıktan sonra hala toplum nezdinde bu insanı yüceltir isek o zaman kanunsuzluğu kötülüğü yüceltmiş oluruz gençlerin gözünde.. Mesela Kenan İmirzalioğlu'nun sarhoş halleri ekranlarda gösterilmemeli.

deniz-seki-piyasadan-silinsin--1011526.Jpeg

http://www.gazetevatan.com/deniz-seki-piyasadan-silinsin--670452-magazin/

Tüm kullanıcıları ve satıcıları piyasadan silseler memlekette popçu, oyuncu çakması kalmaz.

Aslında iyi de olur yani. Gerçek sanatçıya hasret kaldık.

Ben şahsen az bile yapıldığını düşünüyorum.
Zamanında popstar'da Bayhan'a çemkirmesini biliyordu, hapse girmiş diye. Kınadığın başına gelmeden ölmezmişsin.

Ben o detaylardan haberdar değilim.Konu az yapıldı çok yapıldı meselesi değil de neden diğer ünlüler de aynı muameleyi görmüyor.Belkide bilmediğimiz farklı bir detay vardır o ayrı tabi ki.

Ben o detaylardan haberdar değilim.Konu az yapıldı çok yapıldı meselesi değil de neden diğer ünlüler de aynı muameleyi görmüyor.Belkide bilmediğimiz farklı bir detay vardır o ayrı tabi ki.
Aslında, şöyle bir haksızlık yapılıyor Deniz Seki'ye o da, Hüsnü Şenlendirici'nin bu işten paçasını sıyırmış olması...
Görünen o ki, Hüsnü büyük parti mal alıyormuş satmak amaçlı, ama satıcıları kadına aratıyormuş. Dolayısıyla aramalar incelemeye alınınca, kadın suçlu bulundu, adama hiçbir şey olmadı; önce kullanıcıyım ben dedi, hatta sonra onu da reddetti, öyle yırttı. Ama ortağı Deniz Seki'ye hapis cezası verildi. Bir nevi başını sevgilisi yaktı...

Mahkeme dosyasına bakmadan birşey diyemeyiz. Ama ben operasyonu gerçekleştiren jandarma askerlerine teşekkür ediyorum; Deniz Seki'nin kaçmasına veya saklanmasına yardım yataklık edenlere de lanet ediyorum

Aslında, şöyle bir haksızlık yapılıyor Deniz Seki'ye o da, Hüsnü Şenlendirici'nin bu işten paçasını sıyırmış olması...
Görünen o ki, Hüsnü büyük parti mal alıyormuş satmak amaçlı, ama satıcıları kadına aratıyormuş. Dolayısıyla aramalar incelemeye alınınca, kadın suçlu bulundu, adama hiçbir şey olmadı; önce kullanıcıyım ben dedi, hatta sonra onu da reddetti, öyle yırttı. Ama ortağı Deniz Seki'ye hapis cezası verildi. Bir nevi başını sevgilisi yaktı...

Evet işte bu gibi olaylar.Gerçekten tam da dediğiniz gibi oldu.Yoksa bu gibi maddeleri kullanan ve satışını yapan kimseyi asla savunmuyorum.Adam resmen yakalanma ihtimalini düşünerek böyle bir şey yapmış apaçık ortada.

Mahkeme dosyasına bakmadan birşey diyemeyiz. Ama ben operasyonu gerçekleştiren jandarma askerlerine teşekkür ediyorum; Deniz Seki'nin kaçmasına veya saklanmasına yardım yataklık edenlere de lanet ediyorum

Elbet bir gün bir şekilde yakalanacaktır.Öyle ya da böyle.Nasıl yakalanmadan kaçmayı başardı düşündürücü tabi.

Ben şahsen az bile yapıldığını düşünüyorum.
Zamanında popstar'da Bayhan'a çemkirmesini biliyordu, hapse girmiş diye. Kınadığın başına gelmeden ölmezmişsin.

Hay agzina sağlık. Bayhan'i nasil yerdigini dalga gectigini hatirlamamak mumkun degil. Başına geliyor iste böyle.
Bunu piyasadan bence de silmeliler. Tiksiniyorum bu kadindan. Ve bulunamamasi da hayret verici yani. ( bulunmadi diye hatirliyorum en son )

Keser doner sap doner gun gelir hesap doner. Kimsenin ahini almamali, buyuk konusmamali. Allah islah etsin.

bu ülkede bu kadar çok hem içen hem de satan varken neden sadece onun üzerine bu kadar çok gelindi mesela?
aynı fikirdeyim. bu kadına savaş açıldı. ve ben bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum. onun satış yaptığınıda düşünmuyorum. ihtiyacı yok ki zengin zaten.satış değil içtiyse sorun sezen aksu girmeli önce. yada çoğu sanatçı hapiste olmalı.
biri uğraşıyor bu kadınla. üzülüyorum onun adına.

bencede haksızlık yapılıyor kullanayan gözaltına alınmayan ünlümü kaldı
ama neden deniz seki :KK51::KK51:

aynı fikirdeyim. bu kadına savaş açıldı. ve ben bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum. onun satış yaptığınıda düşünmuyorum. ihtiyacı yok ki zengin zaten.satış değil içtiyse sorun sezen aksu girmeli önce. yada çoğu sanatçı hapiste olmalı.
biri uğraşıyor bu kadınla. üzülüyorum onun adına.

dediğine katılıyorum.satış yapması için ne gibi bir sebep olabilir ki.sadece bir tuzağın içine düştü.kullanmasını da asla desteklemiyorum ama bu işte bir iş var gibi.

Back
X