Deniz tutması

deniz tutmasi dedigin gemi tutmasi yani. iyot kokusundan, sallantidan kusup durmak deniz tutmasi oluyor. neden sordun?
İstanbula gittik eşim ve arkadaşları ilk kez bindim çok kötü rahatsızlandım karnım mi midem mi ağrıdan mahvoldum şişti elim ayağım titredi istifra edecektim dedim çok kötüyüm ağzıma kadar su geldi sadece su çıkardım eşim dedi deniz tuttu büyük ihtimalle diye bende sizlere sorayım dedim panik ve anksiyete bozukluğu var birde korktum baya şükür iyyim simdi

Bazen alışkın olduğunuz bir yerden başka bir yere gittiğinizde içtiğiniz su dahi dokunabiliyor, nerden biliyorsunuz deseniz ben öyleyim maalesef. En ufak bir değişiklikte bünyem fark ediyor, ayrıca sıcak havada gezdiyseniz o da yapmış olabilir şapka takmanızı öneririm

Bazen alışkın olduğunuz bir yerden başka bir yere gittiğinizde içtiğiniz su dahi dokunabiliyor, nerden biliyorsunuz deseniz ben öyleyim maalesef. En ufak bir değişiklikte bünyem fark ediyor, ayrıca sıcak havada gezdiyseniz o da yapmış olabilir şapka takmanızı öneririm
Çok serindi esiyordu akşam 7 de çıktık 8 de ordaydik

anksiyetem tavandı mide bulantısı ya dedim kesin öleceğim yanı birde kapkara gece ışık yok dışarda dedim burada ölümüzü bile bulamazlar falan herkes istisnanız kustu mürettebat alışkınmış sanırım tek rahat onlardı
Benimde elim ayağım titredi bayılma hissi oturdu sürekli su tükürüyorum

Back
X