denizci sevgilileri-eşleri yardımcı olabilir mi?

xkubis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
1
0
1
28
hepinize merhaba. buraya sadece bu konuda sizden yardim almak için üye oldum. daha once cok fazla bu konuyla ilgili yazıldığını görmüştüm. benim sevgilim denizci. 2 yıldır birlikteyiz ve seneye staji var üniversiteye baslayacagiz ikimiz de. ve birlikte ayni sehirde okumak istiyoruz. benim cocukluktan beri bazı ailevi promlemlerim vardi ve sevgilimle tanistiktan sonra bunlar daha katlanilabilir bi hale geldi ve olursa onun icin bu sehirde kalmayi dusunuyorum birlikte okumamiz icin. ama surekli ayri kalmaya dayanip dayanamayacagimi bilmiyorum cok seviyorum gercekten ama aylarca surekli acaba napiyo diye dusunerek gecirebilir miyim bilmiyorum eger bunu universiteye gectigimiz zaman farkedersem benim icin cok zor olucak bazi seylere alışmak. gecen hafta 4 gunluk kongre tarzı bisey vardi ve 4 gunde bile tartistik bunun 4 ayi var 6 ayi var gercekten cok zor geliyo. siz nasil dayaniyosunuz ya da alisma surecinde neler hissettiniz ve bunlari nasil yendiniz yardimci olabilir misiniz lutfen

Benim eki sevgilim denizciydi. 2 ay Bulgaristana gitmişti seyire. Gemiyi aramaktan ayağa kaldırmıştım herkesi. Gerçekten zor. Ama bi süre sonra alışıyosun. Tabi karşı tarafın da duruşu önemli o sırada. Biz çok özlüyorduk birbirimizi ama bir gün bitecek diye avutuyorduk kendimizi.

Merhaba canım benim arkadaşımın sevgilisi denizci.
3 senedir beraberler yanlış hatırlamıyorsam.
Kız hala daha alışmakta güçlük çekiyor git - gel. Ve şöyle, çocukla zaten aynı şehirde yaşamıyorlardı uzak mesafe ilişkisiydi. Anlayacağın araya iyice uzaklık girdi. Kızla 1 senede 3 kez yüz yüze görüşebiliyorlar, ailesini görmeye de gidiyor çocuk haliyle. Hala beraberler ama biraz sıkıntılı bir meslek. Sabrın ve desteğinin fazla olması gerekiyor. Ve güveninin tabi.

Benim eşimde Deniz'ci fakat asker.Çok uzun seyiri olmuyor ona rağmen aldatma vakaları oluyor.Açıkça söyleyeyim.Askeriye de takip edildikleri için Oray'a buraya gidemiyorlar ama sivil denizciyse durum daha kötü.Senede 6 7 ay evde olmuyorlar reel aldatma olmasa bile nette aldatma mutlaka olur çoğunluğu kastediyorum.Hep arkadaşlar birbirlerine uyuyor çünkü.

Back
X