denizden sonraki kızarıklıklar nasıl geçer lütfen söylermisinz

23yn3ph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
47
0
96
dün denize gttik.yüzümüz we omuzlarımz kıpkırmızı döndük gelince yoğrt sürdük ama hala kırmızılk geçmedi.yanmaları geçtiim de şu kırmızılıklar nasıl geçicek lütfen yardm edin.1 hfta sonra da çok ii arkadaşımn doğm ünü partisi war.we bn bu halle gidemem ama en yakn arkadaşm gtmm gerek senağlama senağlama

ilk yapman gereken güneşe çıkmadan önce cildine uygun bir güneş kremi sürmekti
şimdi önerebileceğim bol bol nemlendirmen cildini
çünkü güneşte yandığı için gerilmiştir
anladığım kadarıyla sadece kızarıklık oldu o da 1 haftaya kadar gecer zaten
su toplarsa kötü

ilk yapman gereken güneşe çıkmadan önce cildine uygun bir güneş kremi sürmekti
şimdi önerebileceğim bol bol nemlendirmen cildini
çünkü güneşte yandığı için gerilmiştir
anladığım kadarıyla sadece kızarıklık oldu o da 1 haftaya kadar gecer zaten
su toplarsa kötü

güneş krmi sürdüm ama denizde çok fazla kaldım.sanırım ondan böyle oldu :( :1shok::(

ya yoğrt sürmüştm geçirr dediler ama ewde yapılan yoğrt ii gelirmiş sanırım bnde ne biliim bnde marketten aldığmz yourt sürdm yani ondan geçmemiş.:(:( şimdi ew yourdu sürsem bi etkiside olmazmış zaten.peki şimdi BEPANTHENE krem sürsem işe yarar mı??? aradan 3 gün geçti rengini alırmı o krem senağlama

ya yoğrt sürmüştm geçirr dediler ama ewde yapılan yoğrt ii gelirmiş sanırım bnde ne biliim bnde marketten aldığmz yourt sürdm yani ondan geçmemiş.:(:( şimdi ew yourdu sürsem bi etkiside olmazmış zaten.peki şimdi bepanthene krem sürsem işe yarar mı??? Aradan 3 gün geçti rengini alırmı o krem senağlama

bepanthene bire bir dir.

ewt dediğinz gibi bepanthene sürdm we geçti..ama soyulmalar oldu nyseki bepanthene onada ii geldi..öok kötü bi drmdaydım 3 gn sürdü nyseki banyoda kesede ii geliyor ama dikkat edilmesi gerek çok fazla sert kesememeli çnkü iz kalabiliyo...bn çok kötü 3 gn geçrdm kmsenn karşısına çıkamıyordum kndime aynada bakamıyordum kmsenn başına gelmesinn:1no2:

Back
X