• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denize girebilir miyim?

yagmuryildirim89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
434
247
33
Kızlar çok önceden tatil almıştık şuan 4+3 hamileyim daha çok yeni. Tatile gittiğimiz de denize gitmek istiyorum fakat bugün bir kadın doğum doktoru girme dedi. Kafam çok karıştı :(
Bilgisi olan var mı?

Kızlar çok önceden tatil almıştık şuan 4+3 hamileyim daha çok yeni. Tatile gittiğimiz de denize gitmek istiyorum fakat bugün bir kadın doğum doktoru girme dedi. Kafam çok karıştı :KK43:
Bilgisi olan var mı?
Bncede girme cnm bnde gebeliğimin başlarında havuza gidiyorduk enfeksiyon kaptım 8 haftalık hamileyken fitil ile geçmişti. Ama iki aydan fazla uzun süredir enfeksiyonum geçmiyo fitil kullanıyorum en fazla 2 hafta iyi oluyorum sonra tekrar başlıyo. Dr candida enfeksiyonu dedi bnce havuzdan oldu pişmanım gittiğime.Doğumda da ağzına enfeksiyon girerse bebekte kapabilirmiş dr sürekli bu fitili kullanacaksın dedi dogum yakınkende kullanıcam. Ve İnan hiç kolay bişey deil akıntı olur enfeksiyonda oda kaşitı yapıyo ama ne akıntı oluyor yemyeşil resmen ve hiç mi durmaz günde 3,4 kez iç çamaşirimi değiştiriyorum. Boşver dikkat et sen bn şimdi korkuyorum bebegim Doğumda etkilenir diye ama fitil en azından iyi ediyor bi süre geçiyo sonra tekrar başlıyo. Hiç girme bnce .

denizde sorun olacagını sanmıyorum havuzu ben de tavsiye etmem
daha cok erken gebeliğiniz..çok daha sonra gebe oldugunu öğrenen kadınlar var..neler yapıyolar maşallah bişey de olmuyor

ama kadın dogumcunuz neye dayanarak söyledi bilemem
ben girmiştim

Bncede girme cnm bnde gebeliğimin başlarında havuza gidiyorduk enfeksiyon kaptım 8 haftalık hamileyken fitil ile geçmişti. Ama iki aydan fazla uzun süredir enfeksiyonum geçmiyo fitil kullanıyorum en fazla 2 hafta iyi oluyorum sonra tekrar başlıyo. Dr candida enfeksiyonu dedi bnce havuzdan oldu pişmanım gittiğime.Doğumda da ağzına enfeksiyon girerse bebekte kapabilirmiş dr sürekli bu fitili kullanacaksın dedi dogum yakınkende kullanıcam. Ve İnan hiç kolay bişey deil akıntı olur enfeksiyonda oda kaşitı yapıyo ama ne akıntı oluyor yemyeşil resmen ve hiç mi durmaz günde 3,4 kez iç çamaşirimi değiştiriyorum. Boşver dikkat et sen bn şimdi korkuyorum bebegim Doğumda etkilenir diye ama fitil en azından iyi ediyor bi süre geçiyo sonra tekrar başlıyo. Hiç girme bnce .
Canım cevabın için teşekkür ederim. Haklısın havuz ve deniz risk taşıyor

denizde sorun olacagını sanmıyorum havuzu ben de tavsiye etmem
daha cok erken gebeliğiniz..çok daha sonra gebe oldugunu öğrenen kadınlar var..neler yapıyolar maşallah bişey de olmuyor

ama kadın dogumcunuz neye dayanarak söyledi bilemem
ben girmiştim

Doktor bir şeye dayanarak söylemedi canım. Girme mikrop kaparsın dedi. Ama temiz bir denizin zararı olur mu o konuda kararsızım

Bende 7 haftalık falandı gittiğimde, 2 farklı doktora sordum.. İkisinde denize girilebilir tabi kibir zararı yok dedi. Havuzu enfeksiyon riski fazla olduğu için önermiyorlar. Sadece kendini fazla yorma dediler. Zaten eskisi gibi duramıyorsun sende daha çabuk yoruluyor sun. Gittik geldik çok şükür bi sıkıntı olmadı

Benim doktorum da deniz temizse tabi ki girebilirsin, yüzmek hamileler için çok iyidir dedi. Ama havuzda değil hamilelik normal zamanda bile enfeksiyon mantar vs kapma riski yüksek bu yüzden girmemek lazım.

Ben hamile olduğumu bilmiyorken gayet denize girdim yüzdüm, 3-4 haftalıkmış o zaman. Bir sorun olmadı deniz temiz olduğu için.

Kızlar çok önceden tatil almıştık şuan 4+3 hamileyim daha çok yeni. Tatile gittiğimiz de denize gitmek istiyorum fakat bugün bir kadın doğum doktoru girme dedi. Kafam çok karıştı :KK43:
Bilgisi olan var mı?
Bende sordum canım, havuza girme ama denize girebilirsin dedi. Ben hamile olduğumu bilmeden girmiştim denize. Ama herkeste farklı oluyor tabi bünye meselesi doktorun sana ne dediyse yap canım.

Gebe olduğumu bilmeden aynı tarihlerde tatildeydik tekne turuna bile çıktk, deniz, havuz hepsine girdim hiçbir şey olmadı ama şükür :))

Hamile olduğumu öğrenmedende öğrendikten sonra 3. Ayıma kadar denize girdim bi sorun yaşamadım. Denize gireyim mi girmeyeyim mi diye doktora sorma gereği hissetmedim. Ne olacak ki denizden

iki hamilelliğimde de denize girdim havuzada girdim. uzun yolada gittim. doktora sorma gereği bile hissetmedim. bişeyde olmadı şükür

Back
X