Denize Giriyormusunuz Yada Girecekmisiniz? BEBİŞLERİDE DENİZE SOKACAKMISINIZ??

bebisim09

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
1.280
12
683
Kuşadası
SEZARYENLI ANNİŞLER MALUM ŞU AN ÇOĞUMUZUN GÖBÜŞÜ DOKUNUNCA ACIYOR (NEDENSE ŞİMDİ ŞİMDİ ÇIKTI BU OLAY) HAVALARDA MALUM ISINDI HATTA YAZ GELDİ BİLE EGE'YE,
DENİZE GİRMEMİZDE Bİ SAKINCA VARMI ACABA DRLARINIZA DANIŞTINIZMI HİÇ?
BEN SU KUŞUYUM DİYEBİLİRİM AMA NEDENSE AĞRIM FİLAN OLUR DİYE SUYA GİRMEYE KORKUYORUM:çok üzgünüm:

KIZIMIDA SOKMAYA KORKUYORUM HASTA OLUR DİYE AMA SOKUCAM KEMİK GELİŞİMİNE ÇOK FAYDASI OLUYORMUŞ..BU AYKİ KONTROLDE ÖĞRENMEM GEREK SİZLERDE SORUP PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...
HEPPİNİZİ ÇOOKK SEVİYOZ KIZIMLA (MALUM NERDEYSE 1 YILDIR BİRLİKTEYİZ:enbuyukkk::hooray::nazar:)

canım ben normal doğum yaptım sezeryan için bişey diyemem ama kzımı sokmak istiyorum çok doktora sormadım henüz şimdi çok erken bence havalar iyice ısınınca olabilir hem biraz daha büyümüş olurlar deniz ısınmamıştır heralde daha

ya bende bu sene denize gitmek istiyorum ama tuzlu suya sokmam heralde ama suyu çok seviyor sokarım galiba. aYYYY ne güzel deniz güneş sahil ohbe yaz geldi.

arkadaşlar bizlerin denize girmesinde / güneşlenmesinde herhangi bir sorun yok..bebişler için ise, yüksek koruyuculu kremler (50+ faktör), temiz su ve tabi ki öğleden sonra veya sabah saatleri gibi birtakım önlemler gerekli...krem sürsek bile şapka ve üzerinden ince bir tişörtü eksik etmemekte fayda var...

Bız eylÜl sonu gıbı gıdecegız tatıle.o zamanlarda hava tam gÜzel oluyor.kızımı gÖtÜrecegım denıze gırdırecegım ama nasıl bakacagım konusunda bı fıkrım yok..annemlere bıle gıttıgınde huysuzlandı umarım sorun yaŞamayız..kız kardeslerımıde gÖtÜrmek ıstıyorum hem onlara degısıklık olur hem bebk konusunda yardımcı olurlar dıye.bakalım henÜz dÜŞÜnme aŞamasındayız..benımde nedense sezeryan yerım agrıyor..doktora bı sorarım gır derse gırerım denıze..banyo yapabıldıgımıze gmre heralde denıze gırmenınde sakıncası yoktur..Üstelık benım bel fıtıgı rahatsızlıgımada ıyı gelıyor yÜzmek..

yaaa benim de göbeğim fena acıyor dokununca neden acıyor ki yaaaa, dikiş kısmı değil sedece karnımın her yeriii, biz daha sezonu açmadık, temmuza doğru gieriz ama kızımı saat 6-7 arası denize sokmayı düşünüyoruz...

kuzuma mayo bile aldım teyzeleri :))
sanırm tüm sezeyanlıların ağrıyor..
aybükecim benimde göbüş acıyor :((
nıveanın 50+ faktörlük güneş kremini aldık bide serinleicisini korucaz bi şekilde şapka filanda aldık zaten biz askeri kampta giriyoruz denize hem temiz hem her an duş, uyku herşey tam takım olduğu için rahat oluyor..

kızıma denize soktum mayıs ortasında hemde hiç bişi olmadı hatta çok eğlendik diyabilirim sezeryanla doğum yaptım kendimde girdim sık sık tabi üşütmemeye dikkat ettim doktorumuza sorduğumuzda bebeği denize sokun faydası var ama çıkınca hemen havluya sarın ve ıslak giysilerinle bekletmeyin rüzgarlı havada mümkünse denize girmesin demişti allaha şükür hiç hasta olmadık sorun çıkmadı sende doktoruna bir danış derim

ben memleketim sayılan antalyaya gitmeyi planlıyorum.
gitcez fakat denize falan giremem girersemde akşam & gece girerim.
bu kiloyla bıngıl bıngıl yağla çatlaklarla giremeeeemmm
yada haşema giycem kilolar & çatlaklar vs. anca kapanır çünki delikafadulden

ben memleketim sayılan antalyaya gitmeyi planlıyorum.
gitcez fakat denize falan giremem girersemde akşam & gece girerim.
bu kiloyla bıngıl bıngıl yağla çatlaklarla giremeeeemmm
yada haşema giycem kilolar & çatlaklar vs. anca kapanır çünki delikafadulden

:))) aynen canım ya.bende bu fizikle denize girmemeyi düşünüyorum.kilolar bir yandan çatlaklar selülitler bir yandan çok fenayım arkadaşlar.bu sene bana deniz meniz yok.:çok üzgünüm:

kızlar ben malumunuz bodrumda yaşadığım için denize giricem hemde en kısa zamanda.şimdi izmirdeyim annemlerde ama bodruma dönünce hemen girmeyi düşünüyorum.çünkü havalar çok güzel.ama bebişimi hemen sokmam.ağustosta tamamen deniz ısınıyor ve o zaman sokmayı düşünüyorum.

ya biz çınarın ayaklarını soktuk ama kendini sokmadık
onu da en erken haziran sonu sokabiliriz tabi önce dra soracağız
bense oğluştan fırsat bulabilirsem ancak sanırım :)

bu hafta gidicez adaya ama nehiri sokmayı düşünmüyorum anca haziran sonu ısınır deniziyice o zaman alıştıra alıştıra sokarım suyu çok seviyor az önce banyo yaptırdık kıkır kıkır gülüyor köpüklerle oynuyor:asigim:

Dr umuza sorcaz ilk ama ben sokmayı sitiom denize tenteli sünger bob lu simit almış oğluşuma babası çok heveslenio zaten 15 gün sonra gidicek oğluş yazlığa, ben ben pareo la mı girerim artık denize bilmiom yada denize girer bida çıkmam görünmemek içindelikafadulden

bizde temmuz gibi açarız deniz sezonunu.
deniz suyu ısındı zaten ama bu göbecikle koyda girilir heralde.
öyle uzanmısım kumsala muhabbetinden uzak olacağım.:1no2:
bizde alırız heralde bi deniz şortu yoksa donuyla girdirimiversem :delikafadulden:

Back
X