• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denize nasıl girmeli...

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
Arkadaşlar reglken denize nasıl girebilirim.Bildiğiniz zararsız bir yol var mı.Geciktirici veya kesici gibi ilaçlar kullanamam şu an.bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Tek çare tampon diğerleri de riskli olabilir.Ama ben girmemeyi tercih ederim özellikle havuza mikrop almaya en müsait zaman.Havuzdan haz etmem tercihim denizdir hele ki havuzlardan rahim ağzı kanseri bulaşmasını duyunca ohh iyi ki nefret gelmiş dedim.O kadar kişinin ayağı poposu bilmem nesi girer teri şu bu ıykk yani kim birinin yıkandığı suyla duş alır hele bu bir değil bidolu kişinin suyu ise.En ideal deniz:)

evet tampon kullanarak girebilirsin rahat edebileceksen tabikii..ve sık değistirmek sartıyla..

Hap demeyin demissin, zaten gerıyede fazla bır secenek kalmıyor.
tampon kullanmalısın. en normal cozum o ama dıkkat en fazla 2-3 saatte bır degıstırmelısın:)

ilaç kullanamayacaksan ve cinsel ilişki yaşadıysan yani bakire değilsen tampon kullanabilirsin. ama sık sık değiştirmeye dikkat et yoksa zehirlenmeye ve şoka neden olabilir kan birikmesi...

evli bekar farketmez bakire değilsen tampon kullan
gerçi hymene zarar vermediği filan söyleniyor ama bilemiyorum

tampon bı cıkarsa denız anası gbı suyun ustune cıkar kıpkırmızı ve rezıl olur hepınız tampon demıssınızde

sizi eleştirmiyorum,yanlış anlamayın ama ben regl döneminde bayanların denize girmemesinden yanayım. yani çevremizdeki insanları da düşünmeliyiz,benim midem kaldırmıyor,her ne kadar temizliğine de dikkat etse,ben eğer regl dönemindeysem asla denize girmem empati yapıyorum,ben bu durumla karşılaşmak istemiyorsam kendimde yapmam.

tampon kullanınca dışarıya kan akmayınca neden başkalarına sorun olsun ki? hem tampon öyle hop diye çıkan birşey mi ki? henüz kullanmadım ama sanmıyorum yüzerken ya da yürürken falan hemen çıkabileceğini.

tampon bı cıkarsa denız anası gbı suyun ustune cıkar kıpkırmızı ve rezıl olur hepınız tampon demıssınızde

Canim tamponun cikmasi ancak 1 den fazla cocuk dogurup artik vajinasi genislemis bayanlarda olabilir. Ben cocuk dogurmadim tampon kullaniyorum ama cikartirken bile asilarak cikartiyorum resmen zorlaniyorum, ama bir arkadasim var 2 cocugu var kadin iki tane buyuk tampon koyuyor ayni anda bir tanesi yetmiyormus,BENCE bu vajinanin durumu ile ilgili.

Son düzenleme:
regl döneminde pedle temas ederken bıle çok dıkkatlı olman gerekır normalde, yoksa çok cıddı kalıcı sorunlar yaşayabılırsın bır kere mıkrop kaparsan arkasını alamıyosun canım o yüzden her şeyden önce kendı sağlığın ıçın gırmemenı önerıyorum ama sen bılırsın yıne de:34::34:

şimdi baktım görsellerden tanponun sekline şemalıne....yaaa kızlarr o cismı oraya sokup nasıl rahat edilirki ...rahatsız etmezmı insanı ??

Enfeksiyon kapabilirsin tampon kullanıyorsan bilemem ama eğer kullanmıyorsan enfeksiyon kapma riskin yüksek olur onu söyleyeyim..

Back
X