denizinci MP3 ile zayıflıyor*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

denizinci

ideal bedenime doğru...
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
58
0
86
Adana
:nazar:

Yaşasın, artık verdiğim kiloları fazlasıyla almak yok.

fazla kilodan bahsetmek yok, sadece ideal bedeni yazacağım buralara.

yasak yok, pişmanlık yok, yapıcı düşünceler var.

İdeal bedenime ulaşıp, hem bedenen hem de ruhen mutlu olmak harika...

Reklam olur mu bilmiyorum, ondan isim/marka yazmıyorum. 8 günde 1.2 kg gittiiiiii...

Herkese başarılar..

Olmasını istediğin yeni durumu zihninde sık sık canlandırdığında bir süre sonra o durumun somut dünyanda gerçekleşmeye başladığını göreceksin.

Yiyecek ve içeceklerin durumundan uzaklaşmak ya da onları yasaklamak kısa süreli bir çözüm olabilir, ama bilinçaltında onların resim ve hikâyelerini güçlendirmiş olursun. Bir daha karşına çıktığında etkisi ortaya çıkacaktır. Yiyecek ve içecek resimlerinin anlamlarını değiştirmek inancın ve niyetin devam ettiği sürece etkisiz olacaklardır.

sadece acıktığımda yiyorum

ve yemeden önce bedenime soruyorum, "gerçekten canın istiyor mu?"

istiyorsa kırmıyorum, ama genelde "yoo, öylesine aklıma geldi, istedim" diyor.

yediklerimi hissederek yiyorum, sadece kokusunu tadını, ağızda nasıl dağıldığını hissetmeye çalışıyorum. başka şeyler düşünmeden, televizyon ve internet başında olmadan yiyorum. kısıtlama olmadığını bildiğim için sanırım çabuk doyuyorum. lazım olursa sonra yerim diyerek masadan kalkıyorum.

mp3'ler psikolojime de iyi geliyor. artık sorunlarıma çözüm bulsam da bulmasam da içime oturup dert olmuyor, bir süre sonra sıkıntılar kalbimi terk etmiş oluyor. önceden içime atar saatlerce günlerce düşünürdüm. oh be, serbest bırakmak çok iyiymiş.

patates kızartmasından da uzak kalmıyorum, harika....

hareketi ve mutluluğu hayatıma kabul ediyorum

besinlerle aramda sevgi yok, sadece beslenmek için yiyorum. sevdiğim enerjileri yemiyorum, annemi, kardeşimi, beslediğim hayvanları yemiyorum, o yüzden sevgi konusu beslenme konusundan uzakta bir konu.

doğal besinleri beden ister ve onlarla doyar. doğal olmayan besinleri can çekiyorsa, bu zihinsel bir can çekmedir, daha önce o besini yerken etrafta olan kişileri ya da durumları özlüyorsan canın doğal olmayanları çeker, yoksa beden doğaldır, doğal olmayanları istemez...

eşim de şunu farketti; önceye göre psikolojik olarak daha güçlüymüşüm. bu çok güzel, özgüvenim arttı valla...

kendime şaşırmaya başladım,

adet dönemindeyim ve ben "çikolatalı ekmek mi" yoksa "haşlanmış brokoli mi?" sorusuna "brokoli" cevabı verdim ve kalktım brokoli haşlıyorum hayatımda ilk defa.... olamaz, değişiyorum, doğal yiyecekleri kendi kendime istemeye başladım. Kendime soru sorup verdiği cevabı duymaya başladım, bu harika bir duygu...

uff,
araya adet dönemi girdi, koşuşturmalar girdi yazamadım.

son günlerde bağırsaklarım çok iyi çalışıyor, maşallah diyeyim.

uykum azaldı, günde az uyusam bana yetmeye başladı, saate göre değil uykumun geldiğine göre yatıyorum şaşırıyorum kendime. çok kilo kaybetmedim ama psikolojik olarak daha güçlüyüm. üzüntüler karşısında çabuk yıkılmamaya başladım. Mutlu olduğum gibi davranmaya başladım, bu da harika bir şeymiş, hiç böyle yapmıyormuşum çocukluğumdan beri.

Deniz Egece'ye teşekkürler, harika konuşmalarını mp3 olarak bize ulaştırdığı için..

Kurum / Kişi kötüleme sebebi ve konunun yasal sürece taşınması sebebi ile konuya müdahale edilmiştir !

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mutlu oldum burayı bulduğuma kızlar sizlerden birşey rica edeceğim 2ay kadar önce bilinç kodlama cihazını sipariş verdim ilk ay bi işe yaramadı fakat bu ay gerçekten inanılmaz ben su içmekten ve yürümekten hareketten nefret ederim beni harekete geçirdi su içiyorum yemek miktarım azaldı (yumruğum kadar;)ama geçen cihazın şarji bitti bende yeni uyandıgim için süremi geçirmeyeyim dedim kartı çıkarıp tel e taktım ve herşey silinip gitti yok sadece evrendeki herşey enerji dir diyor ve başka hiç birşey yok bilgi sayara taktım klasör boş diyor çok üzüldüm tekrar sipariş vermek istemiyorum benim için az bir para değil çünkü ,sizden ricam mail adresimi versem bana mail olarak atarmısınız karttaki dosyayı çok mutlu olurum iki şükran bir sevgi ile

Back
X