Tüp Bebek Merkezleri Denizli Erkan Alataş tedavi ve Tüp bebek

sswd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
106
52
48
Çok iyi izah eden ve cok tecrübeli bir Dr bnm uzun süreli sorunumu bir ultrason ile anladı ve tedavi etti sonra tup bebek denedik suan bekliyorum 9 aralık test günüm inşallah olumlu olur ama Dr bi tane herkese tavsiye ederim zaten Pamukkale Üniversitesi has de prof

Ben dün ikizlerimin keselerini gördüm çok şükür Allah dr u mdan razi olsun şimdi sıra kalp atislarinda İnşallah 30 unda da onları Duyar herkese tavsiye ederim kıymetli bir dr

ben iki yıldır araştırıyorum ve erkan hocayı tavsiye eden arkadaşlarımın ilk denemeleri pozitif :) bir de gerçekten çok ama çok güveniyorum. deneme için zamana bırakmıştık. inş ilk denemeyi ocakta düşünüyoruz.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bende gitmeyi düşünüyorum Hasan Telat satoğlunda aşılama yaptırdım sonuç negatifti dr.güvenim kalmadı.biraz aradan sonra bu dr.gitmeyi düşünüyorum birde Mehmet ince varmış bilgisi olan bana ulaşabilirmi???

Arkadaşlar erkan alataşra tüp bebek fiyatı ne kadar

Bende gitmeyi düşünüyorum Hasan Telat satoğlunda aşılama yaptırdım sonuç negatifti dr.güvenim kalmadı.biraz aradan sonra bu dr.gitmeyi düşünüyorum birde Mehmet ince varmış bilgisi olan bana ulaşabilirmi???

Mehmet inceye 3 veya 4 ay gittim olcak olcak diyor morel veriyor ama sonuç yok yani sonuç alan kişilerde vardır elbet

Mehmet inceye 3 veya 4 ay gittim olcak olcak diyor morel veriyor ama sonuç yok yani sonuç alan kişilerde vardır elbet
Erkan beyi tavsiye ederim. Gerçek neyse onu söyler uzucu bile olsa asla umut ticareti yapmıyor ve tartışmasız isinde çok uzman

Erkan beyi tavsiye ederim. Gerçek neyse onu söyler uzucu bile olsa asla umut ticareti yapmıyor ve tartışmasız isinde çok uzman

Şuan erkan alataşa gidiyorum inş ilk aşılamam tutar gerçekten çok güzel bilgi verdi ilk gittiğimde umarım sonuda güzel olur

Şuan erkan alataşa gidiyorum inş ilk aşılamam tutar gerçekten çok güzel bilgi verdi ilk gittiğimde umarım sonuda güzel olur
İnşallah canm hersey yolunda gider ve hayırlısı ile evlat sahibi olursun moralini çok yüksek tut moral bu süreçte çok önemli

Çok ticari bakan bir doktor bana tüp bebek için ilk sorduğu soru murat 131 mi istiyosun yoksa mercedes mi demişti. sağlık bu para ile ölçülemez. ayrıca tüm tüp bebek merkezlerinin fiyatları yaklaşık olarak aynı. alataş sadece teşhis koyar ve yumurta takibi yapar. sizi yine izmirdeki bir tüp bebek merkezine gönderecek onlar yumurta toplama işini yapacak ve transfer edecek. araya aracı sokup fazladan para vereceğinize bence direk tüp bebek merkezine kendiniz gidin. yumurta takibini tüm kadın doğumcular yapar önemli olan diğer işlemler. alataş bana imkanı yok bebek sahibi olamazsın demişti. bunun üzerine ben tüp bebek merkezine gittim ve 2. denememde hamile kaldım. bence ona gitmeden önce bir kez daha düşünün. tüp bebek eğitimini almış doktorları tercih edin.

Arkadaşlar erkan alataşra tüp bebek fiyatı ne kadar
alataş tüp bebek yapmıyor. izmirdeki tüp bebek merkezleri ile anlaşmalı. sadece kendi yumurta takibini yapıp seni izmirde anlaşmalı olduğu merkeze gönderiyor. kendisi sadece yumurta takibi için 2000tl alıyor. tüp bebek merkezleride 5000tl diyo. ilaçlar 2000 civarı. direk tavsiye ettiği merkeze gidersen 2000tl karın olur.

Evet durumu daha iyi anlatmak için farklı benzetmeleri oluyor ama bn bunu sizin gibi algılamıyorum. Ticari baktığı görüşünde de değilim bnce işini çok seven alanına dair her gelişmeyide takip eden bir uzman. Yumurta takibi konusu da azımsanacak bir konu değil o süreçte ilaç dozunun vs doğru ayarlanması çok önemli.sizin durumunuzu bilmiyorum ama elbette Allahtan iyi kimse bilemez ne olacagini bebeginiz hayırlı olsun

alataş tüp bebek yapmıyor. izmirdeki tüp bebek merkezleri ile anlaşmalı. sadece kendi yumurta takibini yapıp seni izmirde anlaşmalı olduğu merkeze gönderiyor. kendisi sadece yumurta takibi için 2000tl alıyor. tüp bebek merkezleride 5000tl diyo. ilaçlar 2000 civarı. direk tavsiye ettiği merkeze gidersen 2000tl karın olur.
Peki siz hangi merkeze gittiniz ? Bende Erpada doc.dr.yunus Aydın'a tedavi olmayı planlıyordum çok kararsızım dediğiniz gibi onlarında laboratuvarı Yok galiba

Peki siz hangi merkeze gittiniz ? Bende Erpada doc.dr.yunus Aydın'a tedavi olmayı planlıyordum çok kararsızım dediğiniz gibi onlarında laboratuvarı Yok galiba
Merhaba ben denizlide yaptirmadim. Antalya ivf tup bebek merkezine gittim. Ve cok memnum kaldim. Kemal bey ve hasanbey cok iyi doktor. Ucretsiz misafir haneside var. Tavsiye ederim. 3 arkadas gittik ucumuzunde bebegi oluyor. Rabbim sizede nasip etsin.

Ben yunus beye tedavi oluyorum. Pozitif bir insan. Ekibiyle birlikte insana güven veriyorlar. Laboratuvarları var. Bence bir görüşün derim

bende erkan alatasa gıdıyorum ılk tup bebek deneme negatıf. ama dr un gerekenı yaptıgını dusunuyoorum. ALLAH NASİP ETMEDI DIELIM
Biz de aşılama aşamasından tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama emin değilim İzmir'e yönlendiriyor galiba bana direkt merkezde başlamak daha mantıklı geliyor

Biz de aşılama aşamasından tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz ama emin değilim İzmir'e yönlendiriyor galiba bana direkt merkezde başlamak daha mantıklı geliyor
HYR DENIZLI DE YAPIYOR BANA YAPTI DENIZLIDE OLDU HER İŞLEM

Back
X