• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENİZLİ GONALF VE OXODITE elinde bulunan var mı ?

peliicita

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
422
261
23
35
Merhaba, tüp bebek surecindeyim iğneleri yetmedi ve yeniyil öncesi ilaç sıkıntısı olduğu için eğer elinde olan varsa alabilirim

Merhaba, tüp bebek surecindeyim iğneleri yetmedi ve yeniyil öncesi ilaç sıkıntısı olduğu için eğer elinde olan varsa alabilirim
Canım bnde tedavi süreci deyim bgun aldım oxodite ve gonal f .özel sağlık hastanesi karşısında eczanede var

Teşekkür ederiz ben yarın kontrole gidicem eğer ilave ilaç yazarsa alabilirim 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul bağcılar dayım ilaçların hepsini vericem bnm tedavim bitti ve hamileyim 30aralık test günüm dü
Hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza çok sevindim 😇darısı bizim başımıza. Siz İstanbuldan birine verirseniz çok daha iyi olur soğuk zincir ilaclari olduğu için. Bi de hangi hastanede yaptırdınız?

Ben de 300 kullaniyorum aynı zamanda oxodite de kullanıyorum. Çok yorgun ve halsizim her yerim ağrıyor umarım hasta olmam umarım ilaclardandir
Bgun bnde öleyim
Her yerim ağrıyor.sali günü bnde oxodite baslicam. Belim ağrıyor bacaklarım tutmuyor

Belki senin yumurtaların daha iyi cevap veriyordur. Kac yumurtan varmis bisey dedi mi
Valla dediyse de sayısını duymadım . Yaşına göre az görmüşüm yumurtani dedi daha önceden.simdi de o şekilde dedi .onu duyunca bı odaklanamadim.igneden snra dün kasiklarimda ağrı hissetmiştim sanki balon şişiyor gbi braz da psikolojik tabiki

Valla dediyse de sayısını duymadım . Yaşına göre az görmüşüm yumurtani dedi daha önceden.simdi de o şekilde dedi .onu duyunca bı odaklanamadim.igneden snra dün kasiklarimda ağrı hissetmiştim sanki balon şişiyor gbi braz da psikolojik tabiki
Kac yaşındasın? Bana da hep öyle diyor rezervin düşük diyor

Back
X