Aşılama Denizlide aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_BaLgirL_

Annelik muhteşem bir duygu 💕
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.582
2.653
133
Denizlide aşılama yaptıran varmı acaba varsa hangi hastanede hangi doktora yaptırdı acil lütfen?

Ameliyat oldum Suan da bekleme surecindeyim başka bi doktora görünmek istiyorum normal yoldan olmassa nasıl bir tedavi süreci geçecek maddi anlamda ona gore hazırlık olması gerek

Ameliyat oldum Suan da bekleme surecindeyim başka bi doktora görünmek istiyorum normal yoldan olmassa nasıl bir tedavi süreci geçecek maddi anlamda ona gore hazırlık olması gerek
Çok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda olur.

InsaAllah canım InsaAlah 4 ay oldu bebiş gelmedi zamanı var demekki
Sen nasıl bu tedaviye başladın sorun neydi ?

InsaAllah canım InsaAlah 4 ay oldu bebiş gelmedi zamanı var demekki
Sen nasıl bu tedaviye başladın sorun neydi ?
Bizde sorun yok aslında. Eşimin sperm hareketliliği biraz düşüktü ama doktor engel değil dedi. Daha önce farklı bir şehirde yumurta takibi yapıldı. 2 kere klomen kullandım 1 kere letu kullandım.. Çatlatma iğnesi bir kere kullandım. Tam aşılama yapacaktık eşimin tayini çıktı artık kısmet buradaymış.

Hayırlısı olsun hakkımızda ozmn zor bi süreç on görüşme icin mi gidiceksiniz yoksa direk tedaviye mi baslanilacak

Hayırlısı olsun hakkımızda ozmn zor bi süreç on görüşme icin mi gidiceksiniz yoksa direk tedaviye mi baslanilacak
Adetimin 2. Günü yarın. Bütün testlerim elimde inşallah tedaviye başlar. İlk görüşmem. Randevu almak da sıkıntı sadece cuma günü 1den sonra randevu alabiliyorsun

Adetimin 2. Günü yarın. Bütün testlerim elimde inşallah tedaviye başlar. İlk görüşmem. Randevu almak da sıkıntı sadece cuma günü 1den sonra randevu alabiliyorsun
Yarin güzel geçsin ozmn bende duydum cok dolu oluyormuş hakkında araştırdım biraz çoğu kişi olumlu konuşuyor
Bir başka doktor daha buldum tercihimde o var benim daha önce gittim ameliyat icin görüşmek icin karşıma doktor sandigim fakat asistanmis cok ilgisiz ters cevaplar ilgi yoktu anliyacagin o yüzden istemiyorum.

Yarin güzel geçsin ozmn bende duydum cok dolu oluyormuş hakkında araştırdım biraz çoğu kişi olumlu konuşuyor
Bir başka doktor daha buldum tercihimde o var benim daha önce gittim ameliyat icin görüşmek icin karşıma doktor sandigim fakat asistanmis cok ilgisiz ters cevaplar ilgi yoktu anliyacagin o yüzden istemiyorum.
Siz ne için ameliyat oldunuz. Ben burda infertilite tedavisinde özel sağlık merkezinde Yunus Aydın paüde cihan hoca. Hangi doktorun asistanı çıktı karşınıza

Lap+histereskopi oldum perde vardı ayriyeten sağ tüp sıvı doluymuş o alındı.
Paüde tolga diye bi doktor
Ameliyat olmadan önce gittim görüşmek icin fakat sıra aldığım doktor yerine 2 tane asistan vardı biz oraya sağlık icin gidiyoruz sanırım para odemedigimiz içindi böyle bir olayla karşılaşınca özele gittim oldum ameliyatimi şükür

Lap+histereskopi oldum perde vardı ayriyeten sağ tüp sıvı doluymuş o alındı.
Paüde tolga diye bi doktor
Ameliyat olmadan önce gittim görüşmek icin fakat sıra aldığım doktor yerine 2 tane asistan vardı biz oraya sağlık icin gidiyoruz sanırım para odemedigimiz içindi böyle bir olayla karşılaşınca özele gittim oldum ameliyatimi şükür
Malesef paü de profesöre gitmek için 122tl ödemek gerekiyor. 20 gün geçerli. Ve randevu almak gerekiyor. Özellerden çok bşr farkı yok

Gittim doktora gayet ilgili. Fsh lh tsh ve vitamin değerlerime bakacak. Bayramdan sonra da adet olunca aşılama tedavisine başlayacak. 2 kere aşılama deneriz olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi.

Back
X