Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum yarın randevum var. Paüde cihan hocaya gitcem. Siz ne yaptınızDenizlide aşılama yaptıran varmı acaba varsa hangi hastanede hangi doktora yaptırdı acil lütfen?
Bende duydum o doktoru ama gitmedim bayramdan sonra randevu alıp gidicem bakalm nasipseBen aşılama yaptırmayı düşünüyorum yarın randevum var. Paüde cihan hocaya gitcem. Siz ne yaptınız
Neden bayramdan sonra?Bende duydum o doktoru ama gitmedim bayramdan sonra randevu alıp gidicem bakalm nasipse
Çok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda olur.Ameliyat oldum Suan da bekleme surecindeyim başka bi doktora görünmek istiyorum normal yoldan olmassa nasıl bir tedavi süreci geçecek maddi anlamda ona gore hazırlık olması gerek
Bizde sorun yok aslında. Eşimin sperm hareketliliği biraz düşüktü ama doktor engel değil dedi. Daha önce farklı bir şehirde yumurta takibi yapıldı. 2 kere klomen kullandım 1 kere letu kullandım.. Çatlatma iğnesi bir kere kullandım. Tam aşılama yapacaktık eşimin tayini çıktı artık kısmet buradaymış.InsaAllah canım InsaAlah 4 ay oldu bebiş gelmedi zamanı var demekki
Sen nasıl bu tedaviye başladın sorun neydi ?
Adetimin 2. Günü yarın. Bütün testlerim elimde inşallah tedaviye başlar. İlk görüşmem. Randevu almak da sıkıntı sadece cuma günü 1den sonra randevu alabiliyorsunHayırlısı olsun hakkımızda ozmn zor bi süreç on görüşme icin mi gidiceksiniz yoksa direk tedaviye mi baslanilacak
Yarin güzel geçsin ozmn bende duydum cok dolu oluyormuş hakkında araştırdım biraz çoğu kişi olumlu konuşuyorAdetimin 2. Günü yarın. Bütün testlerim elimde inşallah tedaviye başlar. İlk görüşmem. Randevu almak da sıkıntı sadece cuma günü 1den sonra randevu alabiliyorsun
Siz ne için ameliyat oldunuz. Ben burda infertilite tedavisinde özel sağlık merkezinde Yunus Aydın paüde cihan hoca. Hangi doktorun asistanı çıktı karşınızaYarin güzel geçsin ozmn bende duydum cok dolu oluyormuş hakkında araştırdım biraz çoğu kişi olumlu konuşuyor
Bir başka doktor daha buldum tercihimde o var benim daha önce gittim ameliyat icin görüşmek icin karşıma doktor sandigim fakat asistanmis cok ilgisiz ters cevaplar ilgi yoktu anliyacagin o yüzden istemiyorum.
Malesef paü de profesöre gitmek için 122tl ödemek gerekiyor. 20 gün geçerli. Ve randevu almak gerekiyor. Özellerden çok bşr farkı yokLap+histereskopi oldum perde vardı ayriyeten sağ tüp sıvı doluymuş o alındı.
Paüde tolga diye bi doktor
Ameliyat olmadan önce gittim görüşmek icin fakat sıra aldığım doktor yerine 2 tane asistan vardı biz oraya sağlık icin gidiyoruz sanırım para odemedigimiz içindi böyle bir olayla karşılaşınca özele gittim oldum ameliyatimi şükür
Onu bilmiyordum canım fakat öğrendimMalesef paü de profesöre gitmek için 122tl ödemek gerekiyor. 20 gün geçerli. Ve randevu almak gerekiyor. Özellerden çok bşr farkı yok
Sağlıkta yunus aydın çok duydum ben. Muane ücreti 190tl. 10 günlükOnu bilmiyordum canım fakat öğrendim
Şuanda sağlıkta bi doktor buldum ona gidicem
Hayırlısı olsun inşallahNilgün keserlioglu bakalım ilk defa gidicem
InsaAllah canımHayırlısı olsun inşallah