denizlide ayrıntılı ultrason için yardım

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
123
kızlar yakın zamanda denizlide ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ne kadara ve nerde yaptırdınız

kızlar yakın zamanda denizlide ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ne kadara ve nerde yaptırdınız

Ben de bir mayıs annesi ve denizlide olmama rağmen malesef ki konuyu simdi gördüm ama neyse gec olsun güç olmasın diyelim:) muhtemelen ayrıntılıya gitmişsindir canım ama belki baskaları da bu konu hakkında bilgi almak isteyebilir o yüzden cevap vereyim dedim.. Ben gülhandaki Tansel kavuta gitmiştim ve cok da memnun kaldım. Ücretini tam olarak hatırlamıyorum ama 90liraya yakındı.. Yarım saat boyunca baktı cd verdi. Ilgisi ve verdiği bilgilerden cok memnun kaldık. Gitmek isteyenlere gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim

Ben de bir mayıs annesi ve denizlide olmama rağmen malesef ki konuyu simdi gördüm ama neyse gec olsun güç olmasın diyelim:) muhtemelen ayrıntılıya gitmişsindir canım ama belki baskaları da bu konu hakkında bilgi almak isteyebilir o yüzden cevap vereyim dedim.. Ben gülhandaki Tansel kavuta gitmiştim ve cok da memnun kaldım. Ücretini tam olarak hatırlamıyorum ama 90liraya yakındı.. Yarım saat boyunca baktı cd verdi. Ilgisi ve verdiği bilgilerden cok memnun kaldık. Gitmek isteyenlere gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim

cevabın için sağol cnm bende zaten oraya gittim ve çok memnun kaldım ama laptopun cd kısmı bozuk olduğundan video izleyemedim. merak ediyorum. görüntü nasıl bir de bebiş parça parca mı çıkmış :52:

Ultrasonda gördüğünün aynısı cdde var canım. O anda ekranda gördüklerini kaydedip cdye kopyalamışlar. Nelere baktıysanız hepsi aynı yani :)

Ultrapark var. En iyi cihaz oradaymış. 4boyutlu fotoğraflar, CD kaydı, dosya içerisinde raporlar veriyorlar. Bebeğin yüzü net görülmezse tekrar gidebiliyorsunuz. Ben 2 defa daha gittim. Ücret almadılar. Bol bol renkli fotoğrafımız oldu. Bir de görüntüleri arşivledikleri bir sistem varmış. 10 yıl sonra da gitsek, CD yi tekrar kaydettirebiliyoruz. Kırılma kaybolma durumunda süper bişey. Eşim flash'a kayıt da istedi yaptılar. Biz memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

Ben çok araştırdım. Özel hastaneleri, paü yü, muayenehaneleri. En iyisinin Ultrapark olduğu sonucuda vardım. Cihazları daha gelişmiş, daha uzun süre inceliyorlar. Ayrıca doktorum 1ci sırada Ultrapark'ı önermişti. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim.

Back
X