Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende arıyorum bi kaç isim var duyduğum ,daha önce erpa hast. Rıdvan Erdemir di[/QUOT
Bende arıyorum bi kaç isim var duyduğum ,daha önce erpa hast. Rıdvan Erdemir di
Gecen hafta erpada ali uluturk e gittim ne pis bir hastane devlet hastanesi bile daha iyidir.doktor idare eder ama cok icime sinmedi.ridvan erdemir ona hic gitmedim giden arkadaslarim begenmemis.aklim cok karisti kimseyi bulamadin erpada dogum yaparsak mikrop kapariz herhalde tasincaz diyip insanlari insan yerine koymuyorlar.sen kimleri duydun
Canim biran once netlestirmek istiyorum benim bu hafta ikili test yapilacak yine ali uluturk e gidicem ama sonrasi offffffff offfffBirde Ali ulutürkü bende beğenmedim bakalım daha vaktimiz var gibi hayırlısı araştırmaya devam yani
Evet bugun bir arkadasimda ali uluturk e gitmis ekim ayinda tadins biliriz demis.arastir bakalim sen bizede yaxarsin olur muHayırlısı olsun canım herşey yolunda gitsinde,birde erpa bir aya taşınacak diyorlar bakalım bu kez doğrudur umarım
Ben sonunda buldum canım burda ki arkadasin tavsiyesiyle evren Ceylan tekden de ona gidiyorum artık .çok da memnun kaldım yarım saat ilgileniyor hiç kasinti biri digil herseyi rahatlıkla sorabilirsin. Bende gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.:)bende iyi bi dr arıyorum..memnun olanlar paylaşırsa sevinirim..