Denizli'de hangi kadın doğum doktorunu tavsiye edersiniz?

azrailla

Gökçe ' nin kardeşi Göktuğ 'u bekliyoruz :)
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
710
848
138
arkadaşlar denizlide hangi kadın doğum doktoruna gidelim.ben bir türlü karar veremdim.ismail uryana gidiyorum fakat onun özeli olması testler ve tahliller için başka yerlere gitmek zorunda olmak dışında memnunum. iyisiyle kötüsüyle gittiğiniz doktorları yazar mısınız?

Bende arıyorum bi kaç isim var duyduğum ,daha önce erpa hast. Rıdvan Erdemir di[/QUOT
Bende arıyorum bi kaç isim var duyduğum ,daha önce erpa hast. Rıdvan Erdemir di

Gecen hafta erpada ali uluturk e gittim ne pis bir hastane devlet hastanesi bile daha iyidir.doktor idare eder ama cok icime sinmedi.ridvan erdemir ona hic gitmedim giden arkadaslarim begenmemis.aklim cok karisti kimseyi bulamadin erpada dogum yaparsak mikrop kapariz herhalde tasincaz diyip insanlari insan yerine koymuyorlar.sen kimleri duydun

Evet haklısın.Ege hast.düşündüm daha temiz diye ama açıkcası mehmet gencer çok yoğun olduğu için ve tel. Aramalara geri dönmediği için tereddütdeyim.

arkadaşlar ben hamilelğim boyunca özel ege de arif saylan a gittim ve çok memnun kaldım. fikir isteyen arkadaşlar için iyi bir seçenek olabilir. erken doğum yapmak zorunda kaldığım için doğumumu onda gerçekleştiremedik pau de yaptım ama ilgisi alakası çok iyiydi. izne çıktığı günler bile telefonuna çok rahat ulaştım ve sorularımızı hiç yanıtısz bırakmadı.

Kızlar yok mu kimse denizlide iyi bir doktor tavsiye edicek 3. Ay bitiyor ben hala doktor bulamadım içime sinen

bende iyi bi dr arıyorum..memnun olanlar paylaşırsa sevinirim..

bende iyi bi dr arıyorum..memnun olanlar paylaşırsa sevinirim..
Ben sonunda buldum canım burda ki arkadasin tavsiyesiyle evren Ceylan tekden de ona gidiyorum artık .çok da memnun kaldım yarım saat ilgileniyor hiç kasinti biri digil herseyi rahatlıkla sorabilirsin. Bende gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.:)

Tek kelımeyle ozel saglık hastanesı ayse secıl hanım ınanın bebegım bıraz tehlıkedeydı kadın benımle agladı

çok teşekkürler arkadaşlar..değerlendiricem.evren ceylan ı duymadımda ayşe secil i duymuştum..

Merhabalar Arkadaşlar,
Ben 5 aylık hamileyim. Ben de kolay kolay doktor beğenemem. İlk başlarda çok doktor değiştirdim. Ama sonunda çok çok memnun olduğum bir doktor buldum. Mediklinik Hastanesi'nde Emre Gürçkaya. Mesleki bilgisi, anlayışı, sabrı, hoşgörüsü, esprili olması, rahatlatıcı ve moral verici tavırları, tüm sorularınızı ayrıntılı bir şekilde cevaplaması, hangi saatte olursa olsun telefonla ulaşabilmeniz ve büyük bir ilgiyle ilgilenmesi kısacası herşeyiyle mükemmel bir doktor bence.
Ben Habib Evren Ceylan'a, Suat Gencer'e, Murat Çelik'e ve Murat Karayel'e gittim ama hiçbirinden memnun kalmadım. Emre Bey'i tavsiye ederim. Randevu konusunda da sıkıntı olmuyor.
Hepimizin bebeklerimizi en kısa zamanda, sağlıklı bir şekilde kucağına alması dileklerimle. :)

hamileliğe karar verince bende murat karayel e gittim bı takım testler yapıldı prolaktinim yuksek oldugu ıcın ilaç kullandım 1 yıl bekledık subatta gel rahım fılmı cektırelım dedı bundan sonrakı surecte aşılama yapabiliriz dedi bu süreç bize çok pahalıya gelecek birde devlet hastenesine mı gitsem diye düşündüm. devlet hastenesınde hangı dr önerirsiniz gereklı ilgi alakayı gösterirler mi yada özel de bunun altından kalkabilirmiyiz çok mu külfetli olur :(

Merhaba arkadaşlar,
20 Ekim 2014 tarihli yukarıdaki iletimle ilgili düzeltme yapmak istiyorum. Doktorumla ciddi bir sorun yaşadım. Kendisiyle ilgili olumlu düşüncelerim tamamen değişmiş durumda. Doğuma 3 hafta kala doktor değiştirmek zorunda kaldım. Şu anda Erkut Harmancılar'a gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Kontrolleri orada yapıyor, doğumu Erpa'da. Şimdilik iyi gibi ama doğurana kadar yorum yapmayacağım. Doğum yaklaşınca öğreniyorsunuz doktorunuzu.
Hepinizin karşısına memnun olacağı, güvenilir doktorlar çıkması dileğimle...

Back
X