Denizli'de hangi kadın doğum doktorunu tavsiye edersiniz?

Merhaba arkadaşlar,
20 Ekim 2014 tarihli yukarıdaki iletimle ilgili düzeltme yapmak istiyorum. Doktorumla ciddi bir sorun yaşadım. Kendisiyle ilgili olumlu düşüncelerim tamamen değişmiş durumda. Doğuma 3 hafta kala doktor değiştirmek zorunda kaldım. Şu anda Erkut Harmancılar'a gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Kontrolleri orada yapıyor, doğumu Erpa'da. Şimdilik iyi gibi ama doğurana kadar yorum yapmayacağım. Doğum yaklaşınca öğreniyorsunuz doktorunuzu.
Hepinizin karşısına memnun olacağı, güvenilir doktorlar çıkması dileğimle...
Hayırdır ne oldu son anda hayırlı doğumlar sürede az kalmış inşallah içine siner doktorun

Merhaba arkadaşlar,
20 Ekim 2014 tarihli yukarıdaki iletimle ilgili düzeltme yapmak istiyorum. Doktorumla ciddi bir sorun yaşadım. Kendisiyle ilgili olumlu düşüncelerim tamamen değişmiş durumda. Doğuma 3 hafta kala doktor değiştirmek zorunda kaldım. Şu anda Erkut Harmancılar'a gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Kontrolleri orada yapıyor, doğumu Erpa'da. Şimdilik iyi gibi ama doğurana kadar yorum yapmayacağım. Doğum yaklaşınca öğreniyorsunuz doktorunuzu.
Hepinizin karşısına memnun olacağı, güvenilir doktorlar çıkması dileğimle...

hayırdır noldu çok merak ettim..nolduğunu burdan yazmak istemezsen özelden yazarmısın ?
bende tam bugün bu dr gitmiştim.memnun kaldım..bakalım zaman neyi gösterecek..

ben gayet memnunum doktordan.gitmeyi düşünenlere tavsiye ederim..

Yeniden herkese selamlar,
Yukarıda doktorumu değiştirdiğimi yazmıştım. 10 Mart'da yeni doktorumla istediğim gibi bir doğum gerçekleştirdim :) Hepinize nasip olur inşallah.
Doğumumu gerçekleştiren doktorum, önceden de belirttiğim gibi Erkut Harmancılar. Dediğim gibi bence doktorunuzu gerçek anlamıyla doğum ve sonrasında tanıyorsunuz. Erkut Bey'den gerçekten çok memnun kaldım. Güler yüzlü, anlayışlı, her şeyi ayrıntısıyla anlatan, mesleki bilgisi konusunda üstün, size ve isteklerinize saygılı ve en önemlisi dürüst ve güvenilir bir doktor arıyorsanız Erkut Bey'i tavsiye ederim.
İnşallah olursa diğer doğumlarım için de hiç tereddütsüz tercih edeceğim doktor Erkut Bey olacak :)

Hepinize hayırlı, kolay ve güzel doğumlar diliyorum :)))

A ayherdem Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun buyumustur bile:) ben murat karayele ilgili ne yaşadığını merak ediyorum. Çünkü ben de 6 haftalik gebeyim ve ona gitmeye başladım. Ne gibi bir sorun yaşadın. Ben de kararsızim.. bilgi verirsen çok sevinirim..

Back
X