Denizlide olupta kan pıhtılaşması yaşayan hamileler doktor önerisi lütfen...

duygu27

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
31
2
611
44
Diğer
Arkadaşlar Denizlide yaşıyorum ve 2 kez düşük yaptım ve 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık. Pamukkale üniv. Özer beye gidiyorum daha önce hamile kalmadan önce gitmiştim yine özer beye bana hamile kalınca hemen gel iğne başlıcaz demişti. Hamieleiğim belli olduktan sonra gittim sadece corasprin ve progestan verdi ilk görüştüğümüzde iğne başlamamız lazım demişti şimdi hiç bahsetmedi iğneden. Hatırlattım haftaya tekrar görüşelim dedi. İlgisiz gibi geldi bana. Bilemiyorum varmı öneriniz arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden.[/B][/B].

Son düzenleme:
ben denizli de değilim ama karşı komşum da 25 haftalıktı bebeğini kaybetti onunda sorunu kan pırtılaşmasıydı. doktoru pek ilgili değilmiş tekrar hamile kaldı doktorunu değiştirdi hemen iğneye başladılar 37. hafta da doğum yaptı şimdi erkek bebeği var. sana tavsiyem doktor ilgili gelmediyse sana başka bir doktor araştır. rabbim bebeşini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim. ben daha once 22 haftalik bebegimi kaybettim. univ de. Genetik tahlil yaptirdim sonuc kan pihtilasmasi degil ancak yatkinlik oldugu soylendi. zaten bebegimi kan pih. yuzunden kaybetmedim. neyse sonrasinda bir kez basak hanima gittim universitede cok tatli insani da rahatlatan bir dr ancak sira beklemek isi cok sikinti. randevu alamadigim icin 4 saate yakin kapida beklemek zorunda kalmistim hamile oldugumu ogrendigimde. sonra baska bir dr buldum.ondan memnunum.benim tam olarak pihtilasma sorunum olmadigi halde beni igneye ve coraspirine baslatti onlem amacli. smdi sana tavsiyem unive devam etmek istiyorsan basak hanim ii bi dr ama dedigm gibi sira olayi sinir bozucu. gitmek istersen de sana kendi dr umu tavsiye edebilirim osel ege de arif saylan a gidiyorum.ilgili bi dr.

Back
X