Denizli'de önerebileceğiniz kadın doğum doktoru (kadın olursa daha iyi olur)

uykulupiyemses

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
2
1
6
26
öncelikle merhaba

Hamile kalmak istiyorum ama bunun öncesinde muayene olup öyle kalmak istiyorum. Her sürecimde bu doktorum ile ilerlemek istiyorum. hasta doktor bağına çok inanıyorum. Gidip memnun kaldığınız doktorunuz var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim :)

öncelikle merhaba

Hamile kalmak istiyorum ama bunun öncesinde muayene olup öyle kalmak istiyorum. Her sürecimde bu doktorum ile ilerlemek istiyorum. hasta doktor bağına çok inanıyorum. Gidip memnun kaldığınız doktorunuz var mı ?

Hangi doktor ile ilerliyorsun acaba benim de ihtiyacım var

öncelikle merhaba

Ben hamile olduğumu bilmeden Hülya yıldırıma(şuanda soyadı ayık sanırım) gittim hamile olma ihtimalim belki vardır bilemiyorum dedim bana yanlış teşhis koydu rahim perden ve polikistik overın var dedi pahalı ilaçlar aldım kullandım psikolojim bozuldu hamile kalmam zor diye ,adetim çok geçikince yazdım böyle böyle neden olabilir diye polikistiktendir dedi geçiştirdi beni ve test yaptırdım sonucum pozitif meğer hamileymişim o yüzden doktor değiştirdim memnun kalmadım.Sonra Habibe radiye akgüne geçtim memnundum aslında ama bi ağrım oldu gece hastaneye ilçeden gittik 6 saattir ağrı içindeydim 6 haftalıktım o zaman hastaneye gelmedi devlet hastanesine yönlendirdi,gene doktor değiştirdim.Mehmet gencer e gittim detaylıca her şeyi anlattı güzel ilgilendi kafamda soru işareti kalmadı birazcık sert mizaçlı biri gibi ama ben çok memnunum şu anda inşallah doğumumu da onunla yapıcam

Back
X