- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi kahveyesil
-
AYNEN sonrasini dusunebiliyorum whatsaptan;kizz d gunu yapmissin bizi neden cagirmadinCagr bence
Sonra cok laf eder hiic cekilmez
Çağır gitsin :) Alışmışsındır az da olsa zaten :)
Boşver canım ya 3 günlük dünya kimseyi yıpratmaya gerek yok. laf sokarsa sende karşılığını verdikten sonra eskiis kadar yapmaz belkiAlistim da birgun cok pis kavga edecegim kendileriyle hayir ailesi iyi insanlar kimse uzulsun istemiyorum.
Bu cok mantikli geldiBi kere caldr kpa aradim acmadin dersin o geri dönüs yparsada acma parti btnce ara tlfonumu niye acmadin kizgelmeni ck istemistm nyse artik dugunune gelirsn de :))
Ya oyle ufak tefek laf sokmalar olsa sokmez bana zaten cevabini veririm bu ileri boyutlarda edepsiz..En son geldiginde esimin annesinin yaninda oyle laflar etti ki yerin dibine ben girdimBoşver canım ya 3 günlük dünya kimseyi yıpratmaya gerek yok. laf sokarsa sende karşılığını verdikten sonra eskiis kadar yapmaz belki
Kişilik meselesi napıcaksın , sen kavgada etsen o yine yapacagını yaparYa oyle ufak tefek laf sokmalar olsa sokmez bana zaten cevabini veririm bu ileri boyutlarda edepsiz..En son geldiginde esimin annesinin yaninda oyle laflar etti ki yerin dibine ben girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?