Densiz kizi davet edeyim mi?

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
83
35
Selam kizlar bu hafta kizima dogum gunu yapacagim.Oyle aile arasinda 15 kisi falan..Esimin benimle ayni yaslarda kuzenleri var 2-3 kiz onlarda gelecek buraya kadar hersey yolundaYanlizzz bir kuzen daha var;ayni zamanlarda hamilelik gecirdik,dogum yaptik falan.Bu kiz laf sokmaktan,edepsizce konusmaktan cekinmeyen biri.Yani kendini milletin uyanigi sanar,devamli bir goz suzmeler,bir densizlikler,yerli yersiz konusmalar...Kizla muhabbeti baya azalttim ama gel gelelim tum kizlar gelecek bu kizi cagirmazsam olmayacak gibi hemde hep soylerdi cocuklarin yas gununde soyle yapariz falan diye..Durduk yere sorun olsun istemiyorum.Napmaliyim cagirirsamda tum gun diliyle ugrasicam,sizce bir gunluk idare etmelimiyim yoksa cagirmayip partiye devam mi

Bence çağır hatta laf sokarsa sende ona sok eğlenirsin

Çağır gitsin :) Alışmışsındır az da olsa zaten :)

Bi kere caldr kpa aradim acmadin dersin o geri dönüs yparsada acma parti btnce ara tlfonumu niye acmadin kizgelmeni ck istemistm nyse artik dugunune gelirsn de :))

Alistim da birgun cok pis kavga edecegim kendileriyle hayir ailesi iyi insanlar kimse uzulsun istemiyorum.
Boşver canım ya 3 günlük dünya kimseyi yıpratmaya gerek yok. laf sokarsa sende karşılığını verdikten sonra eskiis kadar yapmaz belki

Boşver canım ya 3 günlük dünya kimseyi yıpratmaya gerek yok. laf sokarsa sende karşılığını verdikten sonra eskiis kadar yapmaz belki
Ya oyle ufak tefek laf sokmalar olsa sokmez bana zaten cevabini veririm bu ileri boyutlarda edepsiz..En son geldiginde esimin annesinin yaninda oyle laflar etti ki yerin dibine ben girdim

Ya oyle ufak tefek laf sokmalar olsa sokmez bana zaten cevabini veririm bu ileri boyutlarda edepsiz..En son geldiginde esimin annesinin yaninda oyle laflar etti ki yerin dibine ben girdim
Kişilik meselesi napıcaksın , sen kavgada etsen o yine yapacagını yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…