Densizlik

acitatlisos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
2.083
4.457
63
Çocuğunu kaybetmiş bir anneye hiçbir zaman “bir hamile gördüğünde hiç üzülmüyor musun?” demeyin, zira onların tek üzüldükleri kendi kayıplarıdır. Hiçbir anne başka bir annenin üzüntüsüne sevinmez, sevincinden üzülmez… ben bugüne kadar kendi acımı hep kendimle kıyasladım, yavrularımın mezarına gitmek bir anneyi mutlu edebilir mi? Başka çarem yok ki. Ne yapabilirim başka. Kokularını içime çekemeden toprağa verdim ben onları. Özlüyorum işte onları başka gebelikleri değil bir tek kendi gebeliğimi özlüyorum. Ben kimsenin çocuğunu değil bir tek kendi çocuklarımı düşünüyorum..

Çocuğunu kaybetmiş bir anneye hiçbir zaman “bir hamile gördüğünde hiç üzülmüyor musun?” demeyin, zira onların tek üzüldükleri kendi kayıplarıdır. Hiçbir anne başka bir annenin üzüntüsüne sevinmez, sevincinden üzülmez… ben bugüne kadar kendi acımı hep kendimle kıyasladım, yavrularımın mezarına gitmek bir anneyi mutlu edebilir mi? Başka çarem yok ki. Ne yapabilirim başka. Kokularını içime çekemeden toprağa verdim ben onları. Özlüyorum işte onları başka gebelikleri değil bir tek kendi gebeliğimi özlüyorum. Ben kimsenin çocuğunu değil bir tek kendi çocuklarımı düşünüyorum..
Basın sağolsun. Allah bunları unutturacak acılar yasatmasin. Hayiirli zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. İnsanlar boş konuşuyor, ne dediklerini kendileri bile bilmiyor bosverin.

Ahhh canım benim neler demediler ki, okadar çoktu ki canımı yakanlar sadece Allaha havale ettim. Bende ikiz bebeklerimi kaybettim arka arkaya toprağa verdim seni çok iyi anlıyorum başın sağolsun Rabbim dayanma gücü versin. Çektiğin acıyı hiç kimse bilemez. 30 ocakta bir sene olacak doğum yapalı daha dün gibi herşey aklımda doğumum,onların ağlaması, kendi acımı unutup sadece çocuklarım için hıçkıra hıçkıra ağlamam, küvezdeki günlerimiz hepsi, hepsi aklımda…
En yakınlarımın bile densiz, düşüncesiz konuşmaları… kursağımdaki düğüm hala duruyor…

Bazı insanların kalpleri o kadar yanlış çalışıyor ki insanların en hassas yerlerinden kırıyorlar. Allah sabır versin. Bebekleriniz sizi cennette bekliyor. En sağlıklı şekilde de kucağınızı doldursun rabbim.

Başınız sağolsun. Allah size güç ve sabır versin. Ne diyebilirim ki bazı insanlar densiz patavatsız ve gerçekten kötü kalpliler.

Başınız sağolsun. İnsanlar maalesef densiz. Ama siz de buna bu kadar içerlemeyin. Değer affetmeyin. Psikolojik yardım almaya çalışın, kendi hayatınıza bakın. Duymayın kötü konuşanları yanınıza yaklaştırmayın.

Valla kanka evimde beslediğim köpek bile mutsuzsam gelip bacağıma yaslanıyor, destek olmak istiyor. Velhasıl senin etrafındaki insanlar insan bile değil, şunu söylemek için ciddi şekilde ruh ahstası olmak gerek. Çocuğun ölmüş, var mı ötesi yahu , tabi ki kendini kötü hissediyorsundur böyle soru mu olur??? gerizekalılar:sinirli:

Bu insanlar ciddi gerizekalı. Kadının biri 8.çocuğunu doğurdu. Yabancı eminim bilenler vardır instagramda. Altındaki bizim milletin yorumları hep “yeter, sen doğum makinesi misin, bu kadar çocuk olmaz bilmem ne!” Yav bizim millet kadar milleti eleştiren akıl veren, salak saçma şeyler söyleyen başka millet görmedim cidden.
Takmayın boşverin. Allahım sabrınızı arttırsın.

Back
X