• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dentistar mucizesi

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
96
İstanbul
süprizzzzzkızlar sizinlede paylaşmak istedim benim oğlum emzik ve biberonun her çeşitini reddetmişti bi türlü aldıramamıştım hatırlarsanız.gecengün iş arkadaşıma gitmiştim benden sonra doğum yaptı bebegi hayırlamaya neyse o calışırken dentistar adıyla röprezantlar gelmiş bizim servise tanıtmışlar emzik tanıtılan marka.
bizimkilerede bırakmışlar bikaçtane arkadaşım banada almış bitane.bi cok özelligi var nettende inceleyebilirsiniz damak gelişimi çene gelişimi için.neyse eve geldik ben steril edip hemen verdim oglum ne reddetti ne de kustu.hala emiyor hemen netten acaba biberonuda varmı diye baktım yok maalesef ama emzik reddeden bebeklerin anneleri isterseniz sizde bi deneyin derim.:teytey::teytey:

bizim emzik problemimiz olmadı ben hastneye goturmustum ama emzik cok rahat oluyo alıstırmakta fayda var bızlerın acısından

bizim emzik problemimiz olmadı ben hastneye goturmustum ama emzik cok rahat oluyo alıstırmakta fayda var bızlerın acısından

hastaneye götürmekle en iyisini yapmışsın ben bi ikinci bebek düşünürsem hem biberon hemde emzigi dogar dogmaz dayıyacam ağzına.sağlıkcı olmanın dezavantajı bu oldu bende neymiş efendim bebek dostuymuşuz emzik hastaneye girmezmiş.hep böyle eğitim verdim dogruluguna inandım ama vermem gerekmiş ilkgünden.cok zorluyor beni biberonu almıyor haftaya işe başlıcam yaa napcaz bilmiyorum :uhm:

bende hastaneye götürdüm ama almadı o kadar çok emzik çeşiti varki evde yok dişe masajını en pahalısı en ucuzu bakıyorum o ufacık şeylere dünyanın parasını harcamışım.şimdi elini ve benim omzumu emiyor :))ama senin tavsiyenide dinlicem o emziğide alıyım umarım işe yarar tavsiyen için çok sağol.

bende hastaneye götürdüm ama almadı o kadar çok emzik çeşiti varki evde yok dişe masajını en pahalısı en ucuzu bakıyorum o ufacık şeylere dünyanın parasını harcamışım.şimdi elini ve benim omzumu emiyor :))ama senin tavsiyenide dinlicem o emziğide alıyım umarım işe yarar tavsiyen için çok sağol.

umarım alır canım.bende cok aldım senin gibi.evet cok para tuttu benimkilerde
oğlumda elini emiyodu ama elini parmaklarını emmesi çeneye baskıdan dolayı çene gelişimi olumsuz etkileniyor sağlıksız gelişiyo.

ya anlamıyorum almıyorsa niye zorla emziğe alıştırmaya çalışıyorsunuz ki demek ki bebek emzik emmek istemiyor illa emecek diye bir kaide mi var?

emzik yerine kullanıyorsa bebegin seni bütün gün ve gece sende vermek için heryolu denersin sevgili inci boncuk.cok yakıştıgı için yada özendiğimizden değil

emzik yerine kullanıyorsa bebegin seni bütün gün ve gece sende vermek için heryolu denersin sevgili inci boncuk.cok yakıştıgı için yada özendiğimizden değil

anladım canım da uykuda da mı memede kalıyo sabaha kadar demişsin ? emziği de uykuda alın diyorlar da o yüzden. beşik ölümlerine neden oluyormuş çünkü allah korusun

anladım canım da uykuda da mı memede kalıyo sabaha kadar demişsin ? emziği de uykuda alın diyorlar da o yüzden. beşik ölümlerine neden oluyormuş çünkü allah korusun

doğru söylüyorsun canım bebeğin karnı diyelim ki doydu amayatagına koyarken aranıyor yada aglıyorsa emzik tutşturyorum ben şimdi uyuyunca yavaşça çekiyorum yataga koyarken uyanıyo orda gerek oluyo işte yoksa mızırtısı sürüyo.bebek ölümleri açısından uyurken tehlikeli dogru diyosun

Back
X