Doğuma Hazırlık Depend

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Adetli iken depend kullanan var mı acaba ilk gün yoğun kanamam oluyor bir düğünede gitmem gerek depend iş görür mü taksam acil yardım

Kullanmadım ama sanırım idrar kaçırmaları için kullanılıyor. Gün içinde birkaç damla akan idrarla yoğun gelen regl kanı arasında fark var tutacağını sanmam. Ped neden kullanmıyorsunuz?

Kullanmadım ama sanırım idrar kaçırmaları için kullanılıyor. Gün içinde birkaç damla akan idrarla yoğun gelen regl kanı arasında fark var tutacağını sanmam. Ped neden kullanmıyorsunuz?
Genellikle doğumdan sonra kullandıkları için işe yarar diye düşündüm ama ped biraz yetersiz kalıyor ilk günüm olduğu için

Adetli iken depend kullanan var mı acaba ilk gün yoğun kanamam oluyor bir düğünede gitmem gerek depend iş görür mü taksam acil yardım
İş görür lohusa kanamasında bile etkili ama şu mor pakette olandan alın diger markalar iyi degil mor pakette olan kilot gibi oldugu için kullanımı çok rahat 2 dogumdan sonra da bunu kullandım iç çamaşırı gibi oluyor elbisenin altından belli olmayacak bir model elbiseyle sıkıntısız atlatırsın

Depend ne bilmiyorum ama regl kulotu geldi aklıma kanama deyince 🕊

depend kulot olandan kullandım dogum sonrası yogun kanama gunlerınde sızıntısız cok rahat ettım yat kalk. ama ıste cocuk bezı gıbı arka ön kaplıyor tüm yani lastıklı tırtıklı bı yuzey duz kulot gıbı durmuyor .belkı astar kapatabılır..anlatabıldım mı bılmem de . bol bı elbısede bellı olmaz da uste yapısan da denemen lazım:S

Back
X