Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kullanmadım ama sanırım idrar kaçırmaları için kullanılıyor. Gün içinde birkaç damla akan idrarla yoğun gelen regl kanı arasında fark var tutacağını sanmam. Ped neden kullanmıyorsunuz?
Kullanmadım ama sanırım idrar kaçırmaları için kullanılıyor. Gün içinde birkaç damla akan idrarla yoğun gelen regl kanı arasında fark var tutacağını sanmam. Ped neden kullanmıyorsunuz?
İş görür lohusa kanamasında bile etkili ama şu mor pakette olandan alın diger markalar iyi degil mor pakette olan kilot gibi oldugu için kullanımı çok rahat 2 dogumdan sonra da bunu kullandım iç çamaşırı gibi oluyor elbisenin altından belli olmayacak bir model elbiseyle sıkıntısız atlatırsın
depend kulot olandan kullandım dogum sonrası yogun kanama gunlerınde sızıntısız cok rahat ettım yat kalk. ama ıste cocuk bezı gıbı arka ön kaplıyor tüm yani lastıklı tırtıklı bı yuzey duz kulot gıbı durmuyor .belkı astar kapatabılır..anlatabıldım mı bılmem de . bol bı elbısede bellı olmaz da uste yapısan da denemen lazım:S