• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depozitonun üzerine yatan fırsatçı ev sahibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de evsiz kaldım diye başımı sokacak bir yer aradım, kendi memleketime çıkıp geldim. Eşyali ev ya da apart bulamadım küçük bir şehir olduğu için. En son bir otelde suit buldum, aylık kiralıkti. Aradım konuştuk anlaştık gibi. Sonra, yanımda çocuklarim var diye vermek istemedi otel sahibi.
İnsanlar tüm bu yaşananlardan ders cikarmayip kötülük üstüne kötülük yapıyor sonra da niye başımıza kötü şeyler geliyor diye şikayet ediyor.

Üzücü, depozitoyu çıkmadan almaliydiniz. Vermezse tutar kadar eve zarar veririm acikcasi. Ne cezadan ne rezillikten cekinmem. Mevzu 3 bin degil, mevzu salak yerine koyulmak

İnsanlar tüm bu yaşananlardan ders cikarmayip kötülük üstüne kötülük yapıyor sonra da niye başımıza kötü şeyler geliyor diye şikayet ediyor.

Bu çok doğru, üzerine de yattı ş..siz, haram zıkkım olsun bu kötü günlerde bi tokatta bunlardan yedik :(

Gold şimdi okudum konuyu mevzu ne konu sahibi ne için özür diliyor

Kocasına Fatih ürek bize deli yürek olan bi üyeydi, kadın kadının düşmanıdır diye konu açmışlar, ben de yorum yazınca bu konumla dalga geçti, kızlar da sen ne diyorsun diye çıkışınca özür dileyip gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X