Bizde taşınanlardan olacağız. Ama başka şehire değil başka ülkeye yerlesecegiz. 10 sene önce büyük hayallerle yerlestigim Türkiye'yi büyük bir üzüntü ve hayal kırıklı ile terk etme kararı aldım yaşadığımız bu kabustan sonra. İnsan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bir kere daha tecrübe etmiş olduk en acı şekilde. Çürük yapilar kolonlari kesilmiş binalar

Kendimizi en çok güvende hissetmemiz gereken yer evimiz olması gerekirken binlerce insana mezar oldu. Binlerce ailenin ocağı söndü küçücük çocuklar öksüz yetim kaldı annelerin kucağı boş kaldı.
Psikolojim bozuldu artık evime her girdiğimde nefesim daralıyor duvarlar üstüme üstüme geliyor. Cocuklarima her baktığımda içim sizliyor. Hayattan soğudum. Çocuklarıma güzel bir gelecek hazırlamak için yeni bir sayfa açacağım kendime. Büyük bir üzüntü ile dogdugum büyüdüğüm ülkeye geri döneceğim. Keşke böyle olmasaydı. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur. Herkesin kendini güvende hissedeceği ve gerçekten güvende olacağı bir hayat kurmasını diliyorum.