- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
merhaba arkadaslar..memleketim konyaya geldim ama konya beni olumsuzluklarla karsıladı..10 eylülde saat 21.35de 4.5 büyüklügünde deprem yasadık.deprem anında o anın verdigi sokla anlayamadım ne oldugunu..yer altından gelen öyle güçlü bi ses vardıki oturdugum koltuktan bir karıs havaya yükseldim ayaklarım yere değmedi..depremden sonra 2-3 saat dısarda durduk..mecbur eve girdik..ramazan oldugu için sahur saatini bekliyorduk annemle..sahurumuzu yaptık..annem mutfaktaydı.yerin altından yine sesler gelmeye basladı ama sallantı yoktu.hemen annemin yanına kostum..yerin altından sesler geliyor anne dedim..daha ben lafımı bitirir bitirmez inanılmaz bi gürültüyle ikinci depremi yasadık..büyüklügü 4.7diydi..uzmanların dedigine göre faylar yer yüzüne cok yakın oldugu için depremi cok siddetli hissediyormusuz.4.7lik deprem 6.0 gibi hissediliyormus.depremin üzerinden neredeyse 1 ay gecmesine ragmen hala sallanıyoruz..öyle cok korkuyorumki 1 aydır geceleri uyuyamıyorum..resmen psikolojim bozuldu..depremin sallantısından cok sesinden korkuyorum.öyle kuvvetliki..evimiz 4üncü katta ve son katındayız.o yuzden cok daha fazla sallanıyoruz.nasıl kurtulacagım bu korkudan bilmiyorum.Allahıma dua ediyorum birdaha o korkuyu bize yasatmaması için senağlama