- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Evet ama genelde gece oluyor bu depremler.Ben bi ara evin deprem güvenliği konusuna çok takmıştım. Sonra bir arkadaşım “depreme evde yakalanacağını nereden biliyorsun, iş yerinde, bankada, hastanede, misafirlikte olmayacağın ne malum. Evin istediği kadar güvenli olsun, girdiğin her binanın güvenliğinden emin olamazsın” demişti. Haklı buldum ve saldım
Yooo izmir depremi öğlen 2’de van depremi 1.30 civarı, elazığ da 8 civarı oldu sanırım. Depremler genellikle gece olur diye bir kural yok.Evet ama genelde gece oluyor bu depremler.
Sanırım 99 ve Maras depreminden dolayı bilinçaltimda öyle yer edinmişYooo izmir depremi öğlen 2’de van depremi 1.30 civarı, elazığ da 8 civarı oldu sanırım. Depremler genellikle gece olur diye bir kural yok.
tamamen bu şekilde. 50 yıllık binada oturuyorum. bir de antidepresana başladım tavsiye ederimBen bi ara evin deprem güvenliği konusuna çok takmıştım. Sonra bir arkadaşım “depreme evde yakalanacağını nereden biliyorsun, iş yerinde, bankada, hastanede, misafirlikte olmayacağın ne malum. Evin istediği kadar güvenli olsun, girdiğin her binanın güvenliğinden emin olamazsın” demişti. Haklı buldum ve saldım
Ay o bende var zaten canimtamamen bu şekilde. 50 yıllık binada oturuyorum. bir de antidepresana başladım tavsiye ederim(ironidir)
Çok teşekkür ederim balkonu hatırlattığıniz icinBence bi psikolog ile gorusmelisiniz
Cok paniksiniz ve hep olumsuzu dusunuyorsunuz
Balkon demirleri hakkinda gelisme var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?