Hakimler durulma olduğu gün izinli olabiliyor mu böyle ilk defa duydum. Davadan ne zaman önce nasıl öğreniyoruz pekiMerhaba, ertelenip ertelenmeyeceğini kimse bilemez. Adliyenin telefon numarasını arayarak duruşmaların yapılıp yapılmadığı hususunda bilgi alabilirsiniz(eğer telefonları aktifse). Onun dışında hakim duruşmanızın olduğu gün izinli vs. olabilir bu gibi durumları genelde adliyenin internet sitesinde paylaşırlar ki zaten avukatınız takip ediyordur.
Tabiki onlar da insan :) ama maalesef bazen duruşma için o kadar yol gittikten sonra mahkemede öğreniyoruz o zaman kötü oluyor. Ben her ihtimale karşı bir gün öncesine mahkeme kalemini arayıp bilgi alırım. Genelde adliyelerin sitelerinde ya da bağlı olan ilin barosunun sitesinde haftalık/günlük mazereti hakimler listesi yayınlanır. Duruşmanız varsa öncesinde bakmanızda fayda var.Hakimler durulma olduğu gün izinli olabiliyor mu böyle ilk defa duydum. Davadan ne zaman önce nasıl öğreniyoruz peki
Duruşma günü hastalık raporu da almış olabiliyor.Hakimler durulma olduğu gün izinli olabiliyor mu böyle ilk defa duydum. Davadan ne zaman önce nasıl öğreniyoruz peki
İyi olduğu öğrendiğim :) Haziran da duruşmam var anlaşmalı boşanma. Teşekkür ederimTabiki onlar da insan :) ama maalesef bazen duruşma için o kadar yol gittikten sonra mahkemede öğreniyoruz o zaman kötü oluyor. Ben her ihtimale karşı bir gün öncesine mahkeme kalemini arayıp bilgi alırım. Genelde adliyelerin sitelerinde ya da bağlı olan ilin barosunun sitesinde haftalık/günlük mazereti hakimler listesi yayınlanır. Duruşmanız varsa öncesinde bakmanızda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?