- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Bugün olan deprem eski anıları canlandırdı. Biz büyük gölcük depremini yaşamış kuşaklardanız tabi, orada pek çok akrabamı, kaybetmiştim. Biz de aylarca sokakllarda çadırlarda yatmış, anca 3-4 ay sonra evimize girebilmiştik.
Haritadan silinen, denizin altında kalmış mahalleler vardı kocaeli nde.
Bugun ben uyurken yakalandım, evde tektim. En üst kattayız, şu an fiziksel olarak tek başıma merdiven inip çıkamıyorum.
Bütün millet sokağa döküldü, ben hırkamı giyip telefonumu kapıp buzdolabının yanına çöreklendim deprem eğitimimiz var ya..
Kiradayız biz de. Bina çürükmüş sanırım ki sallanırken bildiğin çatır çutur sesler geldi çatıdan duvarlardan filan. Şu an görünürde bişey yok ama o sesler beni ikna etti taşınmaya.
Hayır taşınmak da masraflı iş, böyle aniden filan bi sürü şey işte aman neyse. Bilmiyorum napıcam.
Korkusu yetiyor işte.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haritadan silinen, denizin altında kalmış mahalleler vardı kocaeli nde.
Bugun ben uyurken yakalandım, evde tektim. En üst kattayız, şu an fiziksel olarak tek başıma merdiven inip çıkamıyorum.
Bütün millet sokağa döküldü, ben hırkamı giyip telefonumu kapıp buzdolabının yanına çöreklendim deprem eğitimimiz var ya..
Kiradayız biz de. Bina çürükmüş sanırım ki sallanırken bildiğin çatır çutur sesler geldi çatıdan duvarlardan filan. Şu an görünürde bişey yok ama o sesler beni ikna etti taşınmaya.
Hayır taşınmak da masraflı iş, böyle aniden filan bi sürü şey işte aman neyse. Bilmiyorum napıcam.
Korkusu yetiyor işte.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi