Depresif Nöbet ....

ozlemsss381

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
93
36
8
29
Merhaba arkadaslar. Hizli bir giris yapayim. 3 sene once annemi ani bir sekilde kaybettim. Tek gece de hic bir hastaligi yokken. O zamanlar sanki guclu durmam lazimmis aglarsam kendimi insanlara acindiriyormus gibi hissedip adam akilli annem icin aglamamistim. Hep icime attim hep gecistirdim. Duygu somurusu yapiyorum sanar insanlar diye. (Ne kadar sacma bir dusunce oysa) Son olarakta onceki konumu bilen arkadaslar bilir esimin telefonunda resim yakalamistim. Yalan soylemesi beni derinden etkiledi. Sac diplerimde egzamaya benzer seyler cikti. Tahammulsuzlestim kendimi bir yere ait hissetmiyorum mutsuzum ogluma yansitmaya baslayinca bu durumu benim kafam dank etti dedim benim yardım almam lazim. Velhasıl 3 gun once gittim doktora icime attiklarimin birikimi olmus bende. 2 ilac yazdi lustr..l ve rexa...pn diye. Aramizda bu durumda olup iyilesen arkadaslar bana destek olabilir mi. Ilac iciyorum fakat bu ruh halim hic gecmeyecek gibi hissediyorum

Ben de yaklaşık 9 ay önce orta depresif nöbet teşhisi aldım. İlaçları ilk aldığımda alışmam zor oldu sonra zamanla alıştım. Birgün bir baktım ki hava aydınlık, günler güzel
O kara bulutlar dağıldı. Fakat tedaviyi yarıda kesmemek lazım.
Sabır

Ne kadar surede duzeliyor bu ruh hali. Ben kurtulmak istiyorum bu karamsarliktan biran evvel.

Ben de böyleyim. Bacaklarım egzamalı kaç senedir. Son bir kaç yıldır alt üst vaziyetteyim. 9ay önce annemi kaybettim. Oğlum bir aylıktı o zaman. Daha bir sürü şey üst üste geldi. Artık hiç bişey mutlu etmiyor beni. Sürekli sinirli gergin tahammülsüz geziyorum. Bir gün iyiysem ertesi gün yine mort. Bazende anlık değişiyor ruh halim. Çok zorlanıyorum. Emzirdiğim için sadece m..sol verdi doktor. Onu da düzgün kullanmadım çünkü pek bi etkisi olmadı. Doğru düzgün ilaç lazım ama süt veriyorum diye yazmıyorlar.

İlaçlar 1bck ayda anca fayda etmeye başlar.
Sabırla bekleyeceksiniz.
Sonra bi bakmışsınız keyfiniz yerine gelmiş.
Bende lstrl kullanıyorum rxapn de kullandım.
Merak etmeyin 15-20güne farklı hissetmeye başlarsınız yavaştan

Cok iyi anliyorum seni bu ruh halini yasamayan anlamaz. Herkes atlatirsin kendini birakma guclu dur soyle boyle diyor. Onemsenmiyoruz. Rabbim gonlune ferahlik getirsin biran evvel

Ilaclari sakin kafaniza gore, doktor kontrolu olmadan kesmeyin. Faydasini gorebilmek icin belli bir sure duzenli kullanmak gerekiyor. Bu sabah ictim yarin sabah unuttum seklinde ilerlememek, duzenli almaya dikkat etmek lazim. Uzun sure belirttiginiz Lu..... adli hapi kullandim cok faydasini gordum. O gunleri cok ozluyorum :)

Insallah dediginiz gibi faydasını gorurum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…