- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 29
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Çıkarılmıyor iste. Insan caresiz kalmayi versin...ilaçlar 1.5 ay gibi bir sürede etki etmeye başlar. doktorunuza güvenin. sizi üzen şeyleri de bedeli ne olursa olsun hayatınızdan çıkarın.
Ne kadar surede duzeliyor bu ruh hali. Ben kurtulmak istiyorum bu karamsarliktan biran evvel.Ben de yaklaşık 9 ay önce orta depresif nöbet teşhisi aldım. İlaçları ilk aldığımda alışmam zor oldu sonra zamanla alıştım. Birgün bir baktım ki hava aydınlık, günler güzel
O kara bulutlar dağıldı. Fakat tedaviyi yarıda kesmemek lazım.
Sabır
1 ay içinde ben etkisini gördüm.Ne kadar surede duzeliyor bu ruh hali. Ben kurtulmak istiyorum bu karamsarliktan biran evvel.
Cok iyi anliyorum seni bu ruh halini yasamayan anlamaz. Herkes atlatirsin kendini birakma guclu dur soyle boyle diyor. Onemsenmiyoruz. Rabbim gonlune ferahlik getirsin biran evvelBen de böyleyim. Bacaklarım egzamalı kaç senedir. Son bir kaç yıldır alt üst vaziyetteyim. 9ay önce annemi kaybettim. Oğlum bir aylıktı o zaman. Daha bir sürü şey üst üste geldi. Artık hiç bişey mutlu etmiyor beni. Sürekli sinirli gergin tahammülsüz geziyorum. Bir gün iyiysem ertesi gün yine mort. Bazende anlık değişiyor ruh halim. Çok zorlanıyorum. Emzirdiğim için sadece m..sol verdi doktor. Onu da düzgün kullanmadım çünkü pek bi etkisi olmadı. Doğru düzgün ilaç lazım ama süt veriyorum diye yazmıyorlar.
Rxapn kilo yapti mi sizdeİlaçlar 1bck ayda anca fayda etmeye başlar.
Sabırla bekleyeceksiniz.
Sonra bi bakmışsınız keyfiniz yerine gelmiş.
Bende lstrl kullanıyorum rxapn de kullandım.
Merak etmeyin 15-20güne farklı hissetmeye başlarsınız yavaştan
Insallah dediginiz gibi faydasını gorurum bende.Ilaclari sakin kafaniza gore, doktor kontrolu olmadan kesmeyin. Faydasini gorebilmek icin belli bir sure duzenli kullanmak gerekiyor. Bu sabah ictim yarin sabah unuttum seklinde ilerlememek, duzenli almaya dikkat etmek lazim. Uzun sure belirttiginiz Lu..... adli hapi kullandim cok faydasini gordum. O gunleri cok ozluyorum :)
Rexapn iştah açıyor Kilo yapacak kadar uzun süre kullanmadım ama devam etseydim kilo alırdım kesinRxapn kilo yapti mi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?