DEPRESYON AŞK İŞ HEPSİ BİR ARADA :(

neva84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
502
299
123
Bursa
selam kızlar bi kaç gün önce konu açmıştım.linkini buraya bırakıyorum
gerçekten iyi durumda değilim.kafam beynim karmakarışık.psikologa gittim ilaç alabilmem için psikiyatriste gönderdi.bu günde psikiyatirste gideceğim.herkesin türlü türlü derdi var.ama insan gerçekten buraya yazınca rahatliyor.
O Adama karşı (adam demek te yanlış olur ama) gün geçtikçe nefretim çoğalıyor.beni bu hale düşürdüğü için.canını yakmak istiyorum manevi olarak.hırsımı öfkemi çıkarmak istiyorum.ben sana ne yaptım iyilikten başka diye yüzüne haykırmak istiyorum.
iş konusuna gelince gerçekten yapamıyorum.masam yine darmadağın.bense sadece uyumak istiyorum.kafamı dağıtmak için bi kaç bişey yapayım diyorum.hemen yoruluyor beynim.odağım kayıyor.o kadar huzursuzum ki.bi sürü yarım işim var.yapılması gereken işlerim var ama yapamıyorum.haksızlık yapıyorum burdakilere de.vicdan azabı duyuyorum.
zaten burda mutlu değildim.şimdi mutsuzken burda bulunmak eziyet gibi geliyor.

Ya Allah aşkına nedir bu halin?
Biri girmiş hayatına da 2 sene sömürmüş seni. Sende dünyaya küsmüşsün.
Adam kafana silah mı dayadı? Yooo. Ümit vermiş. Sende insanlık yapmışsın olan olmuş.
Hayat devam ediyor sonuç itibariyle. Bi kendine gel yahu.
kafama silah dayamayınca sömürmüş olmuyormu

Bakın sorununuz iş değil. Siz bu işi sevmeseniz de idare ediyordunuz bugüne kadar. Özel hayatınızdaki sorunların yansıması bu.

Diğer konuya gelirsek. Evet bu adam sizi kullanmış öfke duyabilirsiniz hatta duyun. Bir süre sonra depresyona girersiniz ve en son kabullenirsiniz. Sizin zaaflarınızı kullanmış yani sizin yerinizde başkası da olabilirdi. Yani siz çok aptal, akılsız falan değilsiniz. Bu olayı okuduğumda sizin hakkınızda bir şey düşünmedim mesela onun karakterinde sorun olduğunu düşündüm.

İşinizi bırakmayın. Boşluğa düştüğünüzde kafanız içindeki düşüncelerle baş başa kalacaksınız ki bu daha kötü. Knediniz hakkında genelleme yapmayın. Tek bir olay için zaten her şey benim başıma geliyor, işimde de başarısızım vs demeyin.
Bugün hayatınız o masadan ibaret olsun. Başka hiçbir şey düşünmeyin. Bir anda mutluluk saçmak zorunda da değilsiniz. Sessiz sakin huzurlu bir müzik açın, çayınızı koyun,ufak ufak işlere başlayın.

Uzun oldu :KK49: :KK49:

Bakın sorununuz iş değil. Siz bu işi sevmeseniz de idare ediyordunuz bugüne kadar. Özel hayatınızdaki sorunların yansıması bu.

Diğer konuya gelirsek. Evet bu adam sizi kullanmış öfke duyabilirsiniz hatta duyun. Bir süre sonra depresyona girersiniz ve en son kabullenirsiniz. Sizin zaaflarınızı kullanmış yani sizin yerinizde başkası da olabilirdi. Yani siz çok aptal, akılsız falan değilsiniz. Bu olayı okuduğumda sizin hakkınızda bir şey düşünmedim mesela onun karakterinde sorun olduğunu düşündüm.

İşinizi bırakmayın. Boşluğa düştüğünüzde kafanız içindeki düşüncelerle baş başa kalacaksınız ki bu daha kötü. Knediniz hakkında genelleme yapmayın. Tek bir olay için zaten her şey benim başıma geliyor, işimde de başarısızım vs demeyin.
Bugün hayatınız o masadan ibaret olsun. Başka hiçbir şey düşünmeyin. Bir anda mutluluk saçmak zorunda da değilsiniz. Sessiz sakin huzurlu bir müzik açın, çayınızı koyun,ufak ufak işlere başlayın.

Uzun oldu :KK49: :KK49:
vallahi böyle psikolog gibi yazan insanlara bayılıyorum.çok naziksiniz.çok teşekkür ederim.
emin olun gerçekten bende ne kendimi aptal yerine koyulmuş nede değersiz hissediyorum.tamamen onun karaktersizliği dedğiniz gibi.ama işte öfke var fazlasıyla ona karşı.birde kullanılmışlık hissi.terapiler iyi gelir inşallah bakalım.

Neva ben de evlilikte sömuruldum,ama bi şekilde olan oldu diyip ,ondan kurtulduğum için şükredip yoluma devam ediyorum, bir an önce kendini toparla,güzel günler seni bekler 🌼
para konusumu sizinde.
psikolog dün dediki ilişkilerde para alışverişi olunca (tabi benim alış yok sadece veriş) ayrılık kaçınılmaz oluyor.

para konusumu sizinde.
psikolog dün dediki ilişkilerde para alışverişi olunca (tabi benim alış yok sadece veriş) ayrılık kaçınılmaz oluyor.
Evet,keşke sadece para olsa ,aldatilma ,yalan vs hepsi var 1 yıl geçti üstünden zaman zaman illaki kendimi kötü hissetiğim oluyor ama eskisi kadar degilim,böyle biriyle ya evlilik yapsaydınız benim gibi ,şükredin ki kestirmeden dönmüşsünüz,unutmaya ,atlatmaya çalışın,ben atlatabiliyorsam siz de atlatırsınız 🙏

Evet,keşke sadece para olsa ,aldatilma ,yalan vs hepsi var 1 yıl geçti üstünden zaman zaman illaki kendimi kötü hissetiğim oluyor ama eskisi kadar degilim,böyle biriyle ya evlilik yapsaydınız benim gibi ,şükredin ki kestirmeden dönmüşsünüz,unutmaya ,atlatmaya çalışın,ben atlatabiliyorsam siz de atlatırsınız 🙏
Büyük geçmiş olsun sizede.
Insan zaten paraya üzülmüyor ki duygularının kullanıldığına suistimal edildiğine üzülüyor.inandığına güvendiğine üzülüyor.

kafama silah dayamayınca sömürmüş olmuyormu
Valla kusura bakma da haline bir bak bide dön o adama bak bu hale gelmeme değiyor mu de hiç birşeye değmez insanlar için günleriniz boşa gidiyor halinize şükredin işsiz bi sürü insan var sizin bu ruh haliniz evde olsanız da böyle olacak başka işyerine geçseniz orda da sinir bozucu insanlar olacak siz kafa oyalamaya değmeyen konular için bu kadar kafanıza takarsanız daha çok kafanız bulanır biletleri oldu bitti demeyi öğrenin önce kalkın bi kendinize gelin ne bu böyle

Valla kusura bakma da haline bir bak bide dön o adama bak bu hale gelmeme değiyor mu de hiç birşeye değmez insanlar için günleriniz boşa gidiyor halinize şükredin işsiz bi sürü insan var sizin bu ruh haliniz evde olsanız da böyle olacak başka işyerine geçseniz orda da sinir bozucu insanlar olacak siz kafa oyalamaya değmeyen konular için bu kadar kafanıza takarsanız daha çok kafanız bulanır biletleri oldu bitti demeyi öğrenin önce kalkın bi kendinize gelin ne bu böyle
Evet değmiyor haklısınız. Bunu bende biliyorum zaten.
Böyle zamanlarda insan her seyi görüyor da kendine hükmedemiyor.ben sabırlı bir insanımdır.güçlü durmaya çalışırım hep.ama salınca böyle oluyor işte maalesef.

Evet değmiyor haklısınız. Bunu bende biliyorum zaten.
Böyle zamanlarda insan her seyi görüyor da kendine hükmedemiyor.ben sabırlı bir insanımdır.güçlü durmaya çalışırım hep.ama salınca böyle oluyor işte maalesef.
İşte bende buna kızıyorum güçlü olmanız gerekiyor bir kadın kendini salmamalı boşvermeyi bilmeli ama kendini değil canını sıkan gereksizleri boşvermeli bırakın ya canınızdan kıymetli mi ??

pazartesi başka bir firmadan iş görüşmesine çağırıldım.şimdi burdan nasıl izin alıcam.i

Evli olup da sömürülmediğin için şükret ve silkelen bence evli olsaydın seni sömürüp kartlarını kullansaydı dağ gibi borç yapsaydı daha mı iyiydi üzülecek bir durum göremedim böylesi biri için keşke maddi yardım yapmasaydınız ama olmuş artık önünüze bakın ve dimdik ayakta durun

Tükenmişsin. Depresif gördüm. Erkekler konusunda dikkatli ol. Şerefli bir erkek kadından para mı ister? Öğrenmiş oldun.

Back
X