selam kızlar bi kaç gün önce konu açmıştım.linkini buraya bırakıyorum
www.kadinlarkulubu.com
gerçekten iyi durumda değilim.kafam beynim karmakarışık.psikologa gittim ilaç alabilmem için psikiyatriste gönderdi.bu günde psikiyatirste gideceğim.herkesin türlü türlü derdi var.ama insan gerçekten buraya yazınca rahatliyor.
O Adama karşı (adam demek te yanlış olur ama) gün geçtikçe nefretim çoğalıyor.beni bu hale düşürdüğü için.canını yakmak istiyorum manevi olarak.hırsımı öfkemi çıkarmak istiyorum.ben sana ne yaptım iyilikten başka diye yüzüne haykırmak istiyorum.
iş konusuna gelince gerçekten yapamıyorum.masam yine darmadağın.bense sadece uyumak istiyorum.kafamı dağıtmak için bi kaç bişey yapayım diyorum.hemen yoruluyor beynim.odağım kayıyor.o kadar huzursuzum ki.bi sürü yarım işim var.yapılması gereken işlerim var ama yapamıyorum.haksızlık yapıyorum burdakilere de.vicdan azabı duyuyorum.
zaten burda mutlu değildim.şimdi mutsuzken burda bulunmak eziyet gibi geliyor.
Is sorunu ne olur yardım.
Merhaba kızlar. 2 yıldır bir iş yerinde çalışıyorum. Muhasebeci olarak. Yoğun ve yoğun olduğu kadarda düzensiz bir iş yeri.kendini patron zanneden çalışanlar iki yüzlü insanlar.elbette bi çok iş yerinde vardır böyle insanlar.bundan bi kaç ay önce (nisan ayı gibi) işi bırakmayı düşündüm. Ama...

O Adama karşı (adam demek te yanlış olur ama) gün geçtikçe nefretim çoğalıyor.beni bu hale düşürdüğü için.canını yakmak istiyorum manevi olarak.hırsımı öfkemi çıkarmak istiyorum.ben sana ne yaptım iyilikten başka diye yüzüne haykırmak istiyorum.
iş konusuna gelince gerçekten yapamıyorum.masam yine darmadağın.bense sadece uyumak istiyorum.kafamı dağıtmak için bi kaç bişey yapayım diyorum.hemen yoruluyor beynim.odağım kayıyor.o kadar huzursuzum ki.bi sürü yarım işim var.yapılması gereken işlerim var ama yapamıyorum.haksızlık yapıyorum burdakilere de.vicdan azabı duyuyorum.
zaten burda mutlu değildim.şimdi mutsuzken burda bulunmak eziyet gibi geliyor.