Beni aldattığı, kandırdığı, yüzüstü bırakıp bir gecede beni sildiği halde ona mesaj attım, geri dön vs içinde değil arkamdan kendini haklı çıkarmak için yalan söylüüyormuş hayatımdan silip attım alma adımı ağzına dedim ve verdiği cevap "adını azıma almak mı aklıma bile gelmiyorsun sen ne adımı azına almasından bahsediyorsun hayatında değerimin olmasına gerek yok cokta umurumda değilsin. aklında kalmasın söyliyim arkandan iyi yada kötü hiçbirşey söylemedi azıma bile almadım adını birdaha msj atma ki birbirimize duyduğumuz saygıyıda yıtırmeyelım" bu onunla birlikteyken o kadar güveniyordum ki ona yüzükler, çiçekler, ailesiyle tanıştırmalar, hayaller şimdi bana yaşattıkları tam bir hayal kırıklığı içimi paramparça etti. Gururum onurum hayallerim benliğim yerle bir oldu. Benim gözyaşımla birlikte oldu o kızla halada çıkıyorlar ben gözyaşı dökerken .s Ona öyle bir görünüm vermek istiyorum ki bensizlik yaramış desin beni unutmuş desin çk pişman etmek istiyorum onu, bu yaptıkları yanına kalmaz dimi bayanlar .s