- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi aklımın ucuna bile gelmeyen birini örnek olarak yazmak da pek istemiyorum ama sizin için yazacağım . Galiba herkesin başına gelen şeyler bunlar . Sizinki gene iyi sayılırmış benim başıma gelenin yanında . Ne pislik insanlar var bi bilseniz . Daha ilkmiş neler neler çıkacak daha ( Allah kötü insanları çıkartmasın karşınıza inşallah ) . Benim de ilk çıktığım kişi çıkmaz olaydım :) Benimle buluştuktan snra başka kızlarla gezmeye tozmaya öpüşmeye koklaşmaya gidiyormuş . Beni otobüse bırakıp direk telefonuna yumulmuştu birgün . Kendi kendime düşndüm acaba neden direk telefonuna sarıldı diye . Sonra baktım bana mesaj atmış . Uyanık sanıyo kendini sanki anlamayacaktım ben başkasına mesaj attığını . Sonra bi erkek arkadaşm benim için bi kız profili açıp buna yazdı . Bu bana hep facende neden kız dolu dediğimde kuzenlerim açıyolar tipsiz olduklarından benim fotomu koyuyolar valla ben değilim diyordu . Sonra o arkadaş sayesinde öğrendim bildiğin oydu ve kendi numarasını pat diye veriyordu kızlara . Düşünün artık ya bana sen çok iyi birisin diyen biri bunları yapıyo .
Daha neler neler de yazmıym yani şimdi . İnsanlara gerçekten güvniyorsunuz sevdiğini sanıyorssunuz ama hiç öyle olmadığını görüyorsunuz sonunda . Ve sonra zaman geçince kendinize gülüyorsunuz sözüm size değil yani ben kendime ne salakmışsın be kızım diyordum . Ve soruyordum ben ne hata işledimde böyle insanlar çıktı karşıma diye . Tecrübe oluyo bi pislik tanısan da tecrübe oluyo ve daha sonraki zamanlarda insan daha seçiçi oluyo . Doğruyu daha iyi seçiyo. Ve sana şunu diyim 1 hafta kalmadan beni aldattığı kız da onu aldattı . Ben benii aldattığını bildiğim bu insana sırf tokat atmak için buluştuğumda bile beni öpmeye çalışmıştı düşün artık ne yüzsüzmüş tabi suratına tokatı yiyince ağzının payını almıştı . Beni 1 değil 10 kızla aldatmıştı .
olayları biliyorum canım, ne pislik çıkmış ya yazık valla onun karekterine kişiliğine, bence sen şu an sadece hazmsızlık çekiyorsun yediremiyorsun yoksa böyle adamla işin olmaz ama yediremiyorsun işte, yanlarına kalmasın dilerim o günleride görürsün
Kimin ne çıkacağı belli olmuyor gerçekten insan oğlu çiğ süt emmiş derler ya doğru gerçekten. Allah bundan sonra bizi iyi insanlarla karşılaştırsın ve en önemlisi karşıma çıkan insanda Allah korkusu ve sağlam bir vicdan olsun gerisi gelir zaten. Sizin durumunuzda kötüymüş ne güzel atlatmışsınız darısı başıma diyelim artık
Yeterince oyuncak oldu zaten oyuncak olan ben oldum o ayrı mesele tabi. Kırılan gurur giden güven birdaha yerine gelirmi bilmem ama ben bu yaptığını hiç unutamam onuda affedemem. Ben onu 7 yıldır tanıyordum zaten ama iyice tanıyamamışım demekki olgunlaşmam gerekiyormuş ya da bundada vardır elbet bir hayır. Kabullenmekten başka bir çarem yok o bitti ve olmayacak artık. Çok teşekkür ederim :)İnşallah siz de biran önce atlatırsınız . Sonra güvenmeyeceğim bağlanmayacağım da deniliyor ama kaçışı yok elbet insan birine güveniyo benim de şuan olduğum gibi 2 seneyi aşkındır bi ilişkim var ve inşallah hiç aldatılma olayı bi daha yaşamam inşallah siz de yaşamazsınız . Ama size tavsiyem ilk çıkmadan önce arkadaş olmalısınız ki huylarını kişiliğini iyi analiz etmelisiniz . Aldatmaya yönelik mi değil mi anlamak için bire bir bence . Çünkü ben 1 senedir tanıdğım arkadaşımla çıkmaya başladım ve onunla 2.sene 2.ay 6. günümüz bugün .
Elbet birgün aklınızın ucuna bile gelmeyecek o . Ama kafanızda tamamen bitirmelisiiniz . Eğer bitirmezseniz oyuncak olur olay . O size döndüğünde ki dönmek isteyeccektir kabul etmeyecek ve kabul etmediğiniz için de içinizde bir zerre acı duymayacaksınız yani olay bu duruma geldiğinde bunları hissedebiliyor iseniz tamamen onu silmişsiniz demektir . Bunun en basit yolu onun artık sizin olmayacağını ve sizin de artık onunla olmayacağınızı . İkinizzin de hayatına farklı insanların girebileceğini zor da olsa kabul etmekle başlar .
Yeterince oyuncak oldu zaten oyuncak olan ben oldum o ayrı mesele tabi. Kırılan gurur giden güven birdaha yerine gelirmi bilmem ama ben bu yaptığını hiç unutamam onuda affedemem. Ben onu 7 yıldır tanıyordum zaten ama iyice tanıyamamışım demekki olgunlaşmam gerekiyormuş ya da bundada vardır elbet bir hayır. Kabullenmekten başka bir çarem yok o bitti ve olmayacak artık. Çok teşekkür ederim :)
sen değılde o gırsın depresyona, hatta gırsın bıdaha da çıkmasın o depresyondan.
ne adamlar var ya, kımseye güvenmeyeceksın
yakında o kız onu tekrar yüz üstü bıraktığında gör sen onu
anlaşılan canı yıne boynuz yemek ıstemış
Böyle düşündüğünüze sevindim canım . Çoktan yarısını atlatmışsın bile . Merak etme giden güven yerine çok düzgün biri karşına çıktığında gelecektir geri ..
İns gelir o kadar cok istiyorum ki mutlu olmayi bunlari unutmayi anlatamam. Sabah gozumu aciyorum direk o geliyo aklima yaptiklari geliyo ama unutucam o kendisi kaybetti beni.
Unutmak için ayrıyetten düşünmemeye çalışmamalısın bence kendini zorlamamalısın yani aklındaysa ve onu düşünüyorsan düşünmeye devam etmeli ve en sonunda da artık o benim değil başkalarıyla olabilir artık benim hayatımda yeri yok diye kendi kendine tekrar etmelisin . O zaman yavaş yavaş kabullenir unutursun .
Hırsta değil ki bu çok farklı birşey bana yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorum sadece.Hırslarından vazgec kendını yıpratırsın
Hırsta değil ki bu çok farklı birşey bana yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorum sadece.