• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyon (sağlıklı düşünememek)

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.350
3.500
133
bana bu konuyu dua etmeniz için açıyorm.3,5 yıl ömnce kaynım kalk bana bir kahve yap.Sen suratına bak kardeşimin suratına bak diye şaka ile karışık patavatsızlık yaptı.Depesyona girdim aşırı zayıfladığım için çok çirkinleştin diyenler de oldu.o gunden sonra depresyonla geçti hayatım.Kendimi hep çirkin sandım verilen dozlarla depresyonum geçti sandım.Ama yanına bir ilaç verilnce depresyon oldugu ortaya çıktı.Gayet iyiyidim toparlamıştım.son bir atak daha vurunca Dr. gittim.ilaçlarımı kökünden değiştirdi.yine yerin dibine girdim tam toparlıyorken,annemin bir akrabası" zayıflayınca çiirkin olmuştun,şimdi iyisin "diyince olumlu düşünemediğimi farkettim hala.Koşa koşa dr.gitmek geldi içimden.Sanki kadın bana çirkin demiş gibi buna takıldım kaldım yine.içimde karamsarlık ben ne zaman olumlu düşüneceğim,ne olacak benim sonum artık kestiremiyorum.bana dua edin olur mu.Allaha emanet olun

bana bu konuyu dua etmeniz için açıyorm.3,5 yıl ömnce kaynım kalk bana bir kahve yap.Sen suratına bak kardeşimin suratına bak diye şaka ile karışık patavatsızlık yaptı.Depesyona girdim aşırı zayıfladığım için çok çirkinleştin diyenler de oldu.o gunden sonra depresyonla geçti hayatım.Kendimi hep çirkin sandım verilen dozlarla depresyonum geçti sandım.Ama yanına bir ilaç verilnce depresyon oldugu ortaya çıktı.Gayet iyiyidim toparlamıştım.son bir atak daha vurunca Dr. gittim.ilaçlarımı kökünden değiştirdi.yine yerin dibine girdim tam toparlıyorken,annemin bir akrabası" zayıflayınca çiirkin olmuştun,şimdi iyisin "diyince olumlu düşünemediğimi farkettim hala.Koşa koşa dr.gitmek geldi içimden.Sanki kadın bana çirkin demiş gibi buna takıldım kaldım yine.içimde karamsarlık ben ne zaman olumlu düşüneceğim,ne olacak benim sonum artık kestiremiyorum.bana dua edin olur mu.Allaha emanet olun
Kaynın sana bu şakayı yaparken eşin ne yaptı onunla birlikte güldü mü?

Beybisi, bana da hep diyorlar. zayıflayınca çok çirkin oluyorsun, daha fazla zayıflama diye. He diyip geçiyorum.

Bence sen altta yatan sebepleri bulmak için terapi almalısın. Yoksa sadece bu lafla ağır depresyona girilmez, herkes bunu işitiyordur çevresinden.

Beybisi, bana da hep diyorlar. zayıflayınca çok çirkin oluyorsun, daha fazla zayıflama diye. He diyip geçiyorum.

Bence sen altta yatan sebepleri bulmak için terapi almalısın. Yoksa sadece bu lafla ağır depresyona girilmez, herkes bunu işitiyordur çevresinden.
haklısın canım terapimi alıyorum sadece şu depreyondan çıksam kimseyi takmıycam inan dilerim kurtulurum

işte bunları dememek lazımmış :D
şu çocuklarınıza bunları söylemeyin/ panik atak geçirenlere bunu demeyin / depresyondakilere bunları demeyin diye diye ağzımızı açamaz olduk, hepimizin zeki müreniz efenim

Ya bunu burda daha önce anlatmismiydim bilmiyorum,benzerini küçük görümce yapmıştı bana çok üstelemedim sadece senin abin çok mu şey minvalinde bişey deyip gecistirdim...yıllar sonra beni kıskandığını itiraf etmişti

Zaten göz var nizan var anlamıştım ki 🤭

Bende çok zayıftım herkes biraz kilo al diyordu ama alamıyordum hiç milletin dediğini de takmadım valla. Hamilelikte aldım kiloları sonra da veremedim herkes bu sefer de azcik ver dedi yine takmadım😄 ikinci hamileliğimde çok ciddi kilo verdim. Şimdide millet ayy bir deri bir kemik kalmışsın sen nasıl hamilesin diyorlar 🤣🤣

Yani insanları takma herşeye mutlaka o pis ve koca burunlarını sokacaklar. Onlar için üzülmeye değmez. Senin sağlığın herkesten daha önemli boşveeeerrrr...

Ha bu arada eşimden yana bir sıkıntım da yok o garibim ben kilolu olsam da zayıf olsam da hiç takıntı yapmıyor. Önemli olan benim için öncelik sağlığım ve eşimin gözüne hoş görünmem millete hoş görünsem ne görünmesem ne yani🤣

Abi terapi al da mı diyemiyoruz?

valla sana ne mantıklı geliyorsa diyemiyosun o kadar diyim.
zaten ortak noktada belirledikleri 3-5 şey var, onlar da böyle ne bileyim çok eften püften şeyler, yüzeysel.
ya da soralım Turkish Delight Turkish Delight a mesela herkesin başına böyle şeylerin geldiğini ama onların takmadığını ve çabucak unuttuklarını duymak seni rahatlatıyor mu? Yoksa hayır onlar beni anlamıyor, durum aslında öyle değil diye mi düşünüyorsun?

valla sana ne mantıklı geliyorsa diyemiyosun o kadar diyim.
zaten ortak noktada belirledikleri 3-5 şey var, onlar da böyle ne bileyim çok eften püften şeyler, yüzeysel.
ya da soralım Turkish Delight Turkish Delight a mesela herkesin başına böyle şeylerin geldiğini ama onların takmadığını ve çabucak unuttuklarını duymak seni rahatlatıyor mu? Yoksa hayır onlar beni anlamıyor, durum aslında öyle değil diye mi düşünüyorsun?
yoo tabi rahatlatıyor millet benim gibi depresyonlara girmiyor millet deli mi

yoo tabi rahatlatıyor millet benim gibi depresyonlara girmiyor millet deli mi
Delilikle ne alakası var ya. Çocuklukta mutlaka bu çirkinlikle alakalı bir şey olmuş, seni çok yaralamış ve sen bunu çok derinlere gömmüşsün belli ki? Sana mı dediler, annene mi dediler deşelemek lazım. Onu bulup, serbest bırakırsan rahatlayacaksındır.

Delilikle ne alakası var ya. Çocuklukta mutlaka bu çirkinlikle alakalı bir şey olmuş, seni çok yaralamış ve sen bunu çok derinlere gömmüşsün belli ki? Sana mı dediler, annene mi dediler deşelemek lazım. Onu bulup, serbest bırakırsan rahatlayacaksındır.
1 bucuk 2 aydır emdr alıyorum ama daha yol kattedemedim

Allah aşkına oğlunun karısını beğenen bir erkek ailesi var mi:işsiz:Ben hic görmedim de.Hatta es ne kadar düşkünse onlar o kadar nefret ediyor.Bunun icin depresyona mi girilir ,ki cok ağır depresyon hastasıyım, Allah başka dert vermesin, sizin ozguveniniz ile ilgili başka sorunlarınız var

Allah aşkına oğlunun karısını beğenen bir erkek ailesi var mi:işsiz:Ben hic görmedim de.Hatta es ne kadar düşkünse onlar o kadar nefret ediyor.Bunun icin depresyona mi girilir ,ki cok ağır depresyon hastasıyım, Allah başka dert vermesin, sizin ozguveniniz ile ilgili başka sorunlarınız var
Beni beğeniyolar valla eşimin ailesi. Sadece arada onlar da kilo mu aldın kilo mu verdin muhabbeti yaparlar. Başta geriliyordum. Şimdi onlar demeden ayy çok kilo aldım diyorum.

evet canım ben alınganın tekiyim maalesef soun bende depresyona soktum kendimi

Back
X