Depresyon ve gebelik

milonguera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
193
90
98
36
Selam arkadaşlar,
18. Haftama giriyorum yarin ve inanilmaz umutsuz depresif hissediyorun kendimi.. zaman hiç geçmek bilmiyor.. sürekli endişe halindeyim bebeğim iyi mi bir sey mi oldu.. şuram agriyor kesin bir sey var fln diye.. zaten gebelik oncesi anksiyete bozuklugum vardi bir tane de gebelik kaybim var allah herkesi korusun bir daha yasatmasin.. cok korku icindeyim bebegimi daha hissetmiyorum kilo da alamadim diye.. bir suru endisem var ve bazi saglik sorunlarim da var.. bu gibi sorunlari yasayan herhangi alinacak bir tedbir bir onerisi olan var mi.. sakinlestirici bi bitki çayı vesaire.. doktorumu arayip arayip birseylwri sormaktan onu da biktirdim.. sanki cikilmaz bir donemecte gibiyim.. anneler bana yardim edin nolur..

Bende cok pimpirikli bi hamıleydim ustelik sen yine sanslısın usg ye turkıyede her ay giriliyo ben yurt dısındayım ve burada sadece 2 kez gırıyosun bak herseyı doktorunada soruyormussun ne guzel burda doktor bıle bulamıyoruz ıstedıgımızde ,kıloyu sakın dert etme bende 5 ay kılo alamadım sonradan baya iştahın acılıyo nacızane bı onerim var ben kendime evde bebegımın kalp sesını dınleyebılecegım bi cihaz aldım cok tedırgın oldugumda acıp dınledım bebegımı yinede doktoruna danıs yani sürekli merak edip bebegıde kendınıde strese sokmaktan iyidir

Bende cok pimpirikli bi hamıleydim ustelik sen yine sanslısın usg ye turkıyede her ay giriliyo ben yurt dısındayım ve burada sadece 2 kez gırıyosun bak herseyı doktorunada soruyormussun ne guzel burda doktor bıle bulamıyoruz ıstedıgımızde ,kıloyu sakın dert etme bende 5 ay kılo alamadım sonradan baya iştahın acılıyo nacızane bı onerim var ben kendime evde bebegımın kalp sesını dınleyebılecegım bi cihaz aldım cok tedırgın oldugumda acıp dınledım bebegımı yinede doktoruna danıs yani sürekli merak edip bebegıde kendınıde strese sokmaktan iyidir
Teşekkür ederim :) onu ben de almayı düşündüm ama olur da duyamazsam paniklerim diye vazgecmistim bu aralar benim de tekrar aklima gelmedi degil.. evet aslinda cok sansliyiz eskiden ultrason bile yokmus dusunmek bile istemiyorum.. gwrci emin de degilim acaba her seyi bikip takip etmek daha mi zor bilmemek daha mi iyiydi eskiden diye ama hayirlisi bakalim.. sanki hic gecmeyecekmis gibi zaman..

Gecicek arkadasım hiç merak etme sürekli telaşa düşüp bebişinide üzme bi bakacaksın kollarında hep güzel seyler dusun guzel olsun bu arada cihaz cok guzel ben 9. Haftadan ıtıbaren kalp sesını 20. Haftadan sonra hareketlerini bile duyuyodum öneririm

Gecicek arkadasım hiç merak etme sürekli telaşa düşüp bebişinide üzme bi bakacaksın kollarında hep güzel seyler dusun guzel olsun bu arada cihaz cok guzel ben 9. Haftadan ıtıbaren kalp sesını 20. Haftadan sonra hareketlerini bile duyuyodum öneririm
Teşekkür ederim canım inşallah.. cihazin markası fln neydi ultrasonik mikrofon mu bi de nerden almistin.. gerci yurtdisindaymissin burda bulabilir miyim acaba..

Back
X