Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu anlamıyorum.
Emzirme dönemi çok hassas bir dönem ve olur olmaz herşey kullanılamaz.
Doktora danışmadan hele hiç bir ilaç kullanılmamalı.
Kulaktan dolma hareket etmeyin...
Fakat ilaç yerine:
Papatya çayı ve ıhlamur içebilirsiniz.
Rezene çayı içebilirsiniz, bebeğinize de iyi gelecektir.
Canim benim bende o donemde tektim :) ne ye ihtiyacin var diye sormadilar ama ben herkese corba yaptim goturdum belki corba yapani yoktur diye. Ahh ahhh yavruna esine saril gececek hep boyle olmayacak ya..sürekli gergin ağlamaklı mutsuz olunca bir de kapını çalan olmazsa hiç ... ben de istemezdim ama çok çaresizim
sürekli gergin ağlamaklı mutsuz olunca bir de kapını çalan olmazsa hiç ... ben de istemezdim ama çok çaresizim
Bu yasadiklarinizi dogum yapan bir cok anne yasiyor bende dogum yaptigimdan beri cok gergin hissediyorum depresyonami girdim diye dusundugum zamanlarda oldu fakat boyle dusundukce daha kotu oldugumu fark ettim.Hemen kizimi alip disari cikip yuruyuslere basladim zamanla kendimi daha iyi hissettim.Dogumdan sonra ister istemez bir sure eve kapaniyorsun buda bizim gerilmemize neden oluyor.Etrafinda sana yardim edecek biri varsa ondan rica et biraz bebegine baksin sizde dinlenin.sürekli gergin ağlamaklı mutsuz olunca bir de kapını çalan olmazsa hiç ... ben de istemezdim ama çok çaresizim
doktora gitmerhaba herkese, 3 aylık bir bebeğim var ve kendimi çok mutsuz gergin hissediyorum.bildiğiniz emziren annelerin de kullanabileceği sakinleştirici bir ilaç var mı ?? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
merhaba herkese, 3 aylık bir bebeğim var ve kendimi çok mutsuz gergin hissediyorum.bildiğiniz emziren annelerin de kullanabileceği sakinleştirici bir ilaç var mı ?? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz....En iyisi destek almak ama insanin ona bile vakti olmuyor ki. Bu düşünceleri bircok anne hissediyor ama dile getirince de adin kotu anneye cikiyor. Benim de 3,5 aylik kolik bir kizim var. Etrafimda yardimci bissuru insan olmasina ragmen cok bunaldim ben de. Yeni yeni toparlaniyorum. Surekli evde birinin olmasini istiyordum. Olay bebege bakmak falan degil gayet bakiyorum bebegime. Insan bi can yoldasi ariyor yaninda. Aksam esim isten gelince de sirayla yemek yiyoruz ben bebegi uyutmaya gidiyorum. Bazen uykuya dalmasi saatler suruyor ve ben hic ozgur vakit geciremeden esimle iki cumle kuramadan uyuyorum. Kararli olup duzen kirmak lazim. Ama kendim de basaramadim hala.