U Ulviye 1983 Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Emoji Skoru 2 Puanlar 6 Yaş 43 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ulviye 1983 #1 Merhaba depresyon nasıl unutkanlık yapar.... Kan tahlıllerım tam beyın emarlarım temız ama sıradışı unutkanlık problemi yaşamıyorum....
Merhaba depresyon nasıl unutkanlık yapar.... Kan tahlıllerım tam beyın emarlarım temız ama sıradışı unutkanlık problemi yaşamıyorum....
chamallows 🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷 Pro Üye Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 27.757 Emoji Skoru 51.493 Puanlar 798 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ulviye 1983 #2 Ulviye 1983 .!.: Merhaba depresyon nasıl unutkanlık yapar.... Kan tahlıllerım tam beyın emarlarım temız ama sıradışı unutkanlık problemi yaşamıyorum.... Genişletmek için tıkla... beyniniz dolu olduğu için odaklanamıyorsunyz, aşırı stresli olduğum dönemlerde bur odadan digerine gecerken bile ne yapacagimi unuturum ben sey gibi düşunun gözlük gözünuzde takili ama siz gözlugunuzu ariyorsunuz
Ulviye 1983 .!.: Merhaba depresyon nasıl unutkanlık yapar.... Kan tahlıllerım tam beyın emarlarım temız ama sıradışı unutkanlık problemi yaşamıyorum.... Genişletmek için tıkla... beyniniz dolu olduğu için odaklanamıyorsunyz, aşırı stresli olduğum dönemlerde bur odadan digerine gecerken bile ne yapacagimi unuturum ben sey gibi düşunun gözlük gözünuzde takili ama siz gözlugunuzu ariyorsunuz
C Crescent Blue Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 291 Emoji Skoru 286 Puanlar 103 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ulviye 1983 #3 Ulviye 1983 .!.: Merhaba depresyon nasıl unutkanlık yapar.... Kan tahlıllerım tam beyın emarlarım temız ama sıradışı unutkanlık problemi yaşamıyorum.... Genişletmek için tıkla... Sira dıṣi derken?Örnek verirseniz dahi iyi anlariz...
Ulviye 1983 .!.: Merhaba depresyon nasıl unutkanlık yapar.... Kan tahlıllerım tam beyın emarlarım temız ama sıradışı unutkanlık problemi yaşamıyorum.... Genişletmek için tıkla... Sira dıṣi derken?Örnek verirseniz dahi iyi anlariz...
U Ulviye 1983 Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 33 Emoji Skoru 2 Puanlar 6 Yaş 43 20 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ulviye 1983 #4 Crescent Blue .!.: Sira dıṣi derken?Örnek verirseniz dahi iyi anlariz... Genişletmek için tıkla... Mesela kıyafetlerimi görünce hatırlıyorum... Oacagın altını unutuyorum... Gecmıste yaptıgım yemekleri unutmuşum kızım şu yemeklerı yapardın dedıgınde aklıma geliyor... Kardeşlerimi aramak aklıma gelmiyorlar..
Crescent Blue .!.: Sira dıṣi derken?Örnek verirseniz dahi iyi anlariz... Genişletmek için tıkla... Mesela kıyafetlerimi görünce hatırlıyorum... Oacagın altını unutuyorum... Gecmıste yaptıgım yemekleri unutmuşum kızım şu yemeklerı yapardın dedıgınde aklıma geliyor... Kardeşlerimi aramak aklıma gelmiyorlar..