- Konu Sahibi kazandibi3434
-
bakıyorum herkese verdiklerı emegın karsılıgını hep almıslar dönüp dönüp bırakılan ben oluyorum hayır bıde demıyolarmı sen cok ıyısın cok fedakarsın dıye tam hayatıma bakıyorum toplama calısıyorum kırıp döktüklerını hemen cıkıverıyolar tekrar arıyolar sonra sıl bastan ben yıne aynı vallahı artık halıme oturup guluyorum ya ınsanlara nasıl davrancagımı bılemedım kötülükmu etmem lazım ezmemmı lazım zor gunlerınde destek olmamammı lazım e oluyorum sonra sonra kendıme bakıyorum kırık dökük olmusum ya gözlerım dolu dolu dıslerımı sıkarak her sabah kalkmaya basladım aglamam gerekıo patlamaya hazırım ama kahkaha atıyorum.ben hayatımdan benı cıkaranları sılemıyorum kızlar ya ben benı atanır atanmaz terkeden 5 yıllık canım dedıgım hayatımı adadıgım adamı benı her bıraktıktan sonra sundugu her bahaneyle geldıgıde sarıp sarmalıyorum ya.benım artık cızgılerım yok olmus dur demeyı hayır demeyı unutmusum sınırımı kaybetmısım ben ınsanın bır gecede butun hayallerı elınden alınırmı ya benım gıttı sil bastan yasamak ıcın oturup ders calısmıyorum sankı delırmıs gıbıyım sınırımı acımı dengesızlıgımı dersten cıkartıyorum her sabah cenem agrıyarak uyanıyorum ama yeter dıyorum ya bı ınsanın hayatında hıc mı donum noktası olmaz aılemle aram kotu ablama yerlestım bı surelıgıne sebepte 15 yasındakı yıgenımı 35 yasındakı adamla nısanlamaları ben yanlısmıyım sımdı herkes dogruda benmı yanlıs dusunuyorum sınavı ıcın durmadan essek gıbı bı adam ıcın calısıyorum ama o atandıgı gun ya atandıgı gun gıdıyo kızlar artık o kadar bıktımkı bazen dıyorumkı hadı canım gıdelım bu dunyanın neresınden donersen kar dır dıyorum tatıle gıtsem ne olcak kı etrafımdakıler degısmedıkten sonra benım yaralarım gecmedıkten sonra
cnm sıkma canını..Bende de var aynı dertler yalnız degılsın.1 ay önce 4 yıllık sevgılımden ayrıldım Aldatılarak 2 sene ÖNce TERK etmişti gerı dondu dayanamadım kabul ettım mecburdum ustelık bekaretımı ona vermıştım hayatımın hatası.KPSS hazırlanmaya çalışıyorum.ış yok yaş 26 benı de gulme krızlerı tutuyor kendı kendıme konuşuyorum ..Antıdepresan alıyorum Hayatımı mahvetti herşeydenn soğuuttu yaşama sevıncımı aldı ıçımden(Hayatta daha kotulerı yaşayanları unutma guçlu olmak zorundayız
okudum konunu hepsımı ıgrenc olur bunların yaa uzak olsunlar daha bı nefret kapladı ıcımı
bakıyorum herkese verdiklerı emegın karsılıgını hep almıslar dönüp dönüp bırakılan ben oluyorum hayır bıde demıyolarmı sen cok ıyısın cok fedakarsın dıye tam hayatıma bakıyorum toplama calısıyorum kırıp döktüklerını hemen cıkıverıyolar tekrar arıyolar sonra sıl bastan ben yıne aynı vallahı artık halıme oturup guluyorum ya ınsanlara nasıl davrancagımı bılemedım kötülükmu etmem lazım ezmemmı lazım zor gunlerınde destek olmamammı lazım e oluyorum sonra sonra kendıme bakıyorum kırık dökük olmusum ya gözlerım dolu dolu dıslerımı sıkarak her sabah kalkmaya basladım aglamam gerekıo patlamaya hazırım ama kahkaha atıyorum.ben hayatımdan benı cıkaranları sılemıyorum kızlar ya ben benı atanır atanmaz terkeden 5 yıllık canım dedıgım hayatımı adadıgım adamı benı her bıraktıktan sonra sundugu her bahaneyle geldıgıde sarıp sarmalıyorum ya.benım artık cızgılerım yok olmus dur demeyı hayır demeyı unutmusum sınırımı kaybetmısım ben ınsanın bır gecede butun hayallerı elınden alınırmı ya benım gıttı sil bastan yasamak ıcın oturup ders calısmıyorum sankı delırmıs gıbıyım sınırımı acımı dengesızlıgımı dersten cıkartıyorum her sabah cenem agrıyarak uyanıyorum ama yeter dıyorum ya bı ınsanın hayatında hıc mı donum noktası olmaz aılemle aram kotu ablama yerlestım bı surelıgıne sebepte 15 yasındakı yıgenımı 35 yasındakı adamla nısanlamaları ben yanlısmıyım sımdı herkes dogruda benmı yanlıs dusunuyorum sınavı ıcın durmadan essek gıbı bı adam ıcın calısıyorum ama o atandıgı gun ya atandıgı gun gıdıyo kızlar artık o kadar bıktımkı bazen dıyorumkı hadı canım gıdelım bu dunyanın neresınden donersen kar dır dıyorum tatıle gıtsem ne olcak kı etrafımdakıler degısmedıkten sonra benım yaralarım gecmedıkten sonra
Canım polyanacılık oynamaya gerek yok.Acını en dibine kadar yaşa en dibe vur ki sonra rahat toparlanabil.Acını gülmeyle kapatmaya çalışırsan sonuçları daha kötü olur.Ağla bağıra bağıra ağla.Kır dök.Ama emin ol zamanla toparlanacaksın.Bu hayat böyle malesef.Neyi çok istersen neyle çok mücadele edersen onunla imtihan oluyorsun..Rabbim kalp huzuru versin
ınan o kadar ıstıyorumkı bı her yerı kırıp dokmek ama sorunda bu ıcıme attım herseyı patlıcam yakında ıcım paramparca sınır sıstemım coktu gülmelerımde bu yuzden ınsan gozlerı dolu dolu katılırcasına gulermı ya ıcım bı garıp bı yandan her gun onu takıp edıyorum msn ye gırıomu maıllerını sıldımı cunku ıyı oldugunu anlıorum 2 dakıka suruyo bu sürec sonra bı anda kendıme gelıyorum ve nefret edıyorum bana yasattıklarından dolayı yuzunu bıle gormek ıstemıorum.kıracak dagıtacak bı ortamım bıle yok butun duzenım latust oldu aılemle bıle degılım ablam enıstem benı cekmek zorunda degıl dıye bellı bıle edemıyorum içim gitti artık kanser olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?