Depresyona girmeme ramak kaldı

bluecat1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
234
291
53
31
Meehabalar malum pandemi süreci hepimizi çok olumsuz etkiledi. Coronadan dolayı işe gidemiyorum, dışarı çıkamıyorum, ailemden farklı bir şehirdeyim kimseyi göremiyorum. Üstelik bir de bebeğim var resmen depresyona girmeme ramak kaldı. En azından internetten online eğitimler alayım diyorum belki oyalanırım yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim. Katıldığınız ve memnun olduğunuz eğitimler var mıdır?
Ya da hiç online psikolojik destek aldınız mı, uzaktan uzağa bir faydası oluyor mu 😔

Evet var.
Instagramda çokça atölye duyurusu oluyo.
İlgi alanınıza göre aratabilirsiniz.
Online terapiyi de tavsiye ederim.
Yüzyüzeden çok farkı yok.

Meehabalar malum pandemi süreci hepimizi çok olumsuz etkiledi. Coronadan dolayı işe gidemiyorum, dışarı çıkamıyorum, ailemden farklı bir şehirdeyim kimseyi göremiyorum. Üstelik bir de bebeğim var resmen depresyona girmeme ramak kaldı. En azından internetten online eğitimler alayım diyorum belki oyalanırım yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim. Katıldığınız ve memnun olduğunuz eğitimler var mıdır?
Ya da hiç online psikolojik destek aldınız mı, uzaktan uzağa bir faydası oluyor mu 😔
Aynı durumdayız canım şuan depresyondayım diyebilirim benim de bebeğim var üstelik😑 suratımda bu şekil

Ben online terapi alıyorum birkaç aydır içinden çıkamadığım problemler için almaya karar vermiştim, aslında az çok iyi geldi. Yapabileceğiniz çok şey var yetişkinler için boyama kitapları var, puzzle yapabilirsiniz, el sanatlarıyla ilgilenebilirsiniz, bebeğinizle yapacağınız farklı hobiler edinebilirsiniz, kafanızı doldurmaya çalışın, boş kaldıkça günden güne daha çok dert edinirsiniz, inşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınız..

Online terapi veriyorum danışanlarımdan aldığım dönütler çok güzel. Hatta yüzyüzeden daha iyi olduğunu düşünüyorum zamn zaman.

Ben bu süreci yüksek lisans yaparak ve ikinci kez AÖF ten bölüm okuyarak yapıyorum. Yüksek lisans dersleri online olduğu için o kadar güzel oldu ki bu dönem. Evden dersleri dinle, çalış, sınavlara gir çık. Tüm gün dolu doluyum. Hatta şu an ara tatile girdiğimiz için boşlukta bile hissettim kendimi.

Back
X