Depresyona mı giriyorum?...

Haklısınız, sanırım ben boşanmanın kıyısından dönünce üstüne bir de hayal kırıklıkları yaşayınca evliliğime olan güvenim sarsıldı ve kendimi yeniden inandırmaya korktum. Dediğinizi yapacağım çünkü madem şans verdim ona göre davranmalıyım. Şu an aileleri de düşünmüyorum. Önemli olan çekirdek ailemizde ne olacağımız. Akışına bırakmak en iyisi...

Yaşadıklarınız kolay değildi o yüzden bir anda toparlanmanızı beklemek pek mümkün görünmüyor. İnsan umutla yola çıkınca hemen her şey düzelmese de en azından biraz da olsa bir gelişme bekliyor. Siz de eve geri geldiğinizde umduğunuzu bulamadığınız için üzerinize karamsarlık çökmüş olabilir. Dediğiniz gibi çekirdek ailenize odaklanıp biraz zaman verin kendinize. Umarım her şey yoluna girer , huzurlu bir evliliğiniz olur.

Yaşadıklarınız kolay değildi o yüzden bir anda toparlanmanızı beklemek pek mümkün görünmüyor. İnsan umutla yola çıkınca hemen her şey düzelmese de en azından biraz da olsa bir gelişme bekliyor. Siz de eve geri geldiğinizde umduğunuzu bulamadığınız için üzerinize karamsarlık çökmüş olabilir. Dediğiniz gibi çekirdek ailenize odaklanıp biraz zaman verin kendinize. Umarım her şey yoluna girer , huzurlu bir evliliğiniz olur.
Evet insan arafta gibi hissediyor kendini. Ama madem döndüm o zaman unutmam lazım olanları diyorum. Güvenmek istiyorum zor da olsa...

Back
X