başka sorun derken eğer başka kadını kastettiysenizz ona ihtimal vermiyorum zaten öyle birşeey olsa kendinede zamn ayırır en azından giyim kuşam olsun bir farklılık olurdu kendisinde ama eşimde hiçfarketmedim sadece iş düşünen biri..evliliğinizin ilk yıllarıda da böyle soğuk ve ilgisiz miydi??
yoksa son zamanlarda mı böyle davranıyor??
hani sonradan olduysa böyle olmasına neden olan etken nedir işi yoğun diyorsun tamam ama başka sebep
de olabilirbuyrunnnnnnnnn
maalesef erkeklerin çoğunda var bu ilgisizlik canımbenneyaptımki
bu aralar benim eşimde böyle.sinir ediyor beni çat pat anlatmaya çalışıyorum sıkıntımı ama nafile.2 şirinlik yapıp yine bildiğini okuyor:jeyyar:
kimi arkadaşlar demiş hayatınızın odağı yapmayın eşinizi diye.tamam da insanın eşinden biraz ilgi beklemesi konuşmak istemesi onu odak haline getirmek anlamına gelmez ki
kaldı ki benim 3 küçük çocuğum var.zaten bir şekilde günüm dolu dizgin geçiyor ama eşten ilgi güleryüz beklemek farklı birşey.her kadın bunu ister bekler
yine de canım depresyona girecek kadar büyütme bunu kafanda.belki çocuk meselesinede taktın ama asıl çocuğun olması için stresten uzak durman lazım.
eşinlede güzelce konuş içinden gelenleri sürekli anlat bıkmadan anlat içini dök.umarım birgün seni anlara.s
hayattan hiç birşekilde zevk alamıyorum iyi giden hiç birşey yok hayatımda diyebilirim ..eşim vurdumduymaz biriii ..eğlence anlayışımız çok çok farklı ben onunla başbaşa yada heryrde mutlu olabilirken..o sadece para var huzur varr düşüncesinde daha ne diyimm ...Sornuza cevap,bence depresyondasınız..
hayattan zevk almanızı sağlayan bişilerle meşgul oluyormusunuz hiç ?
çokmu sıkıntınız var ki eşinize sıkıntınızı anlatmaya çalışıyorsunuz ..
yoğun tempo ile çalışıyor diyorsunuz ,o yorgunluğun üstüne sizin bu halleriniz ona sıkıcı gelebilir ,
he tabi insanın mutsuz olduğu anlarda olacaktır ama bence eşinizle eğlenebilmeyi paylaşsanız önce ?
dediklerinizi zaten yapıyorumm ama bunlar oyalıyo sadece sorun hallolmuyorkiBence bu ruh hali biraz da sizin enerjinizle alakalı.
Kendinizi oyalayacak,meşgul edecek birşeyler bulun.
En ufağından yeni yemekler keşfedin,
evin şeklini değiştirin,güzel bir temizlik yapın,
Kendinize vakit ayırın.
Sonra eşinize güzel bir akşam yemeği hazırlayın.
Tatlı dille artık çok sıkıldığınızı,birlikte vakit geçirmek istediğinizi,
evlilikten beklentinizin çok daha anlamlı bir biriktelik olduğunu anlatın.
Bebek için tedavi görüyormusunuz bilmiyorum ama,görmüyorsanız da
düşünün derim.Evlilikleri çocuk kurtarmaz ama,çocuk da hayatınıza anlam katar.
Ama bu konuşmaları yaparken tatlı dille ve sakin sakin anlatmaya gayret gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?