Depresyondamiyim?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar herkese
Evet depresyondamiyim diye düsünüyorum bu günlerde.Cünkü kuaföre gitnek istiyorum hani bayagi olmustur gitmeyeli söyle uclara falan isilti mi attirsam diyorum sonra vazgeciyorum.
Canim istemiyor sacma sapan bahaneler uydurup kendime gitmiyorum.
Cok sıkıldim kendimden ise giderken bile inanin o kadar zoraki yapiyorum ki maakyajimi falan.Makyaj dediysem allik hafif ruj falan.Sürmesem hasta gibi duruuyorum.
Cok paspallastim valla bazen diyorum esim yine iyi cekiyor beni.Cünkü disarda falan o bakimli bayanlari görünce nasil özeniyorum.
Off bilmiyorum neden hersey anlamsiz bos geliyor. Cocuklara yansitmamak icin kirk takla atiyorum .Ama farkindalar.Bazen diyorum kalk kendine gel diye saniyelik ama.Sonra yine ayniyim.Ne yapsam bilmiyorum

Hayatınız monoton gittiği için boşlamış olabilirsiniz.
Belkide is ev cocuklar hep bu döngüdeyim.Biliyorum cogu kisi böyle ama.Bu son günlerde acaip bunaldim. Mesala ise gidiyorum ama bu iste kendimi asla gelistiremeyecegim.Hani hep bu pozisyonds kalicam.Para icin gidiyorum acikcasi.Hep kendi kendime sunu soruyorum bu parayami calisicaksin yada neden daha fazlasi olmasin gibi gibi.Öyle düsününce de daha fazla bunaliyorum

yine allık ruj varmış benn de o da yok.. İs güç de yok.. Bence fena sayılmazsiniz...

yine allık ruj varmış benn de o da yok.. İs güç de yok.. Bence fena sayılmazsiniz...

Belkide is ev cocuklar hep bu döngüdeyim.Biliyorum cogu kisi böyle ama.Bu son günlerde acaip bunaldim. Mesala ise gidiyorum ama bu iste kendimi asla gelistiremeyecegim.Hani hep bu pozisyonds kalicam.Para icin gidiyorum acikcasi.Hep kendi kendime sunu soruyorum bu parayami calisicaksin yada neden daha fazlasi olmasin gibi gibi.Öyle düsününce de daha fazla bunaliyorum
İşinizden memnun değilseniz bi yandan iş aramaya arada fırsat buldukçada çağırırlarsa gidip bi bakmaya çalışın olur mu diye.
Dediğiniz gibi çoğu insan ömrünü böyle tüketiyor ve mutsuz şekilde yaşayıp gidiyor,zor tabi ülke şartlarıda belli ama mümkün olduğunca risk almadan hayatınızda değişikliklere gidin yok yapamıyorsanızda eşiniz ve çocuklar için yeni birşeyler yapmayı deneyin belki onların yeni durumu sizi mutlu eder.

İşinizden memnun değilseniz bi yandan iş aramaya arada fırsat buldukçada çağırırlarsa gidip bi bakmaya çalışın olur mu diye.
Dediğiniz gibi çoğu insan ömrünü böyle tüketiyor ve mutsuz şekilde yaşayıp gidiyor,zor tabi ülke şartlarıda belli ama mümkün olduğunca risk almadan hayatınızda değişikliklere gidin yok yapamıyorsanızda eşiniz ve çocuklar için yeni birşeyler yapmayı deneyin belki onların yeni durumu sizi mutlu eder.
Memnun degilim dedgim gibi para icin gidiyorum cünkü bu is bana hic bisey katmayacak istersem emekli olana kadar kalayim.Ama iste ha deyunce cikamiyorum tek olsam neyse ama cocuklar esim sorumluluklar deyip icime atiyorum böyle

depresyon insanın kendi kendine koyacağı bi teşhis değildir. bu laf çok ele ayağa düştü. dönemsel olarak insanların modu düşebilir. hoşunuza gidecek şeyler yapmaya çalışın.

Back
X