Belkide is ev cocuklar hep bu döngüdeyim.Biliyorum cogu kisi böyle ama.Bu son günlerde acaip bunaldim. Mesala ise gidiyorum ama bu iste kendimi asla gelistiremeyecegim.Hani hep bu pozisyonds kalicam.Para icin gidiyorum acikcasi.Hep kendi kendime sunu soruyorum bu parayami calisicaksin yada neden daha fazlasi olmasin gibi gibi.Öyle düsününce de daha fazla bunaliyorumHayatınız monoton gittiği için boşlamış olabilirsiniz.
Ben bipolar olunca bana normal geldiniz :)
İşinizden memnun değilseniz bi yandan iş aramaya arada fırsat buldukçada çağırırlarsa gidip bi bakmaya çalışın olur mu diye.Belkide is ev cocuklar hep bu döngüdeyim.Biliyorum cogu kisi böyle ama.Bu son günlerde acaip bunaldim. Mesala ise gidiyorum ama bu iste kendimi asla gelistiremeyecegim.Hani hep bu pozisyonds kalicam.Para icin gidiyorum acikcasi.Hep kendi kendime sunu soruyorum bu parayami calisicaksin yada neden daha fazlasi olmasin gibi gibi.Öyle düsününce de daha fazla bunaliyorum
Ah o da dedigim gibi hasta gibi duruyor yüzüm o yüzden onu bile yapmak nasil zor geliyoryine allık ruj varmış benn de o da yok.. İs güç de yok.. Bence fena sayılmazsiniz...
Memnun degilim dedgim gibi para icin gidiyorum cünkü bu is bana hic bisey katmayacak istersem emekli olana kadar kalayim.Ama iste ha deyunce cikamiyorum tek olsam neyse ama cocuklar esim sorumluluklar deyip icime atiyorum böyleİşinizden memnun değilseniz bi yandan iş aramaya arada fırsat buldukçada çağırırlarsa gidip bi bakmaya çalışın olur mu diye.
Dediğiniz gibi çoğu insan ömrünü böyle tüketiyor ve mutsuz şekilde yaşayıp gidiyor,zor tabi ülke şartlarıda belli ama mümkün olduğunca risk almadan hayatınızda değişikliklere gidin yok yapamıyorsanızda eşiniz ve çocuklar için yeni birşeyler yapmayı deneyin belki onların yeni durumu sizi mutlu eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?