Depresyondamıyım???

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
96
Sakarya
merhaba arkadaşlar.. 28 yaşında evli 1 çocuk annesiyim. Hep ama hep mutsuzum. içimde süreklı bıtmeyen bi sıkıntı. sonra verdiğim kararlarla ilgili sürekli bi sorgulama. Kendi kendimi sürekli kuruyorum..
mesela 1 ay önce ev aldık. şu anda evi hiç beğenmiyorum, niye daha güzelını almadım niye daha güzel bi semtte almadım keşke şöyle alsaydım böyle yapsaydım vs. vs. evimde iyiyani fena değil...
ben her verdiğim kararda böyleyim. içim sürekli dolu. Aslında herşey nasip, böyle olucakmış olmuş. antidepresan mı kullansam ben?? bu sıkıntı neden gıtmıyo..

cnm bilinçsiz ilaç kullanmanı tavsiye etmem
keyif alabileceğin şeylere yönelip kafanı dağıtabilirsin
üstesinden gelemediğini düşünürsen doktora gitmeni tavsiye ederim kesinlikle onlar bu işin ustası

nedenini bilemiyorum ama
bazen aynı şeyler bendede oluyorrr..
neden böyle deilde böylee
nedne şöyle yapmadımm..
niye bunu almadımda kırmızısını almadımm..
çok istediğim isteyerek aldığım şeyi eve gelince neden aldımki
daha güzelleri vardı diyee bazen bend ekendimi yiyorumm...
hatta psikologla görüşmek için bile çok düşündümm..

sanırım manevi bir boşluk var içimizde biryerlerdee..

tatmin olamıyoruzz...

manevi boşluk evet galiba. şükürmü etmıyoruz yeterınce?? ben bu duygudan kurtulmak ve sadece mutlu olmak ıstıyorum. yaptıklarımdan zevk almak ıstıyorum ...

bende katılıyorum manevı bır bosluk olduguna canım aynı sey bende de vardı ta kı bazı seylerle karsılasana denk herseyın en ıyısının olmasını herkesın benım olanı begenmesını ıstıyodum ne kadarda sacmaymıs halbukı bencıllık gıbı bısey bıde soyle dusun ya hıc bıseyın olmasaydı elındekılerı kaybetseydın cok uzulurdun dımı oyuzden bol bol dua et rabbım sana yardım eder bu arada senın elınde olan seylerın kıymetının bılırsen bole olmazsın sukur et ne guzel evlısın ben suanda maddı yetersızlıklerden dolayı evlenemıyorum ...ama vardır bunda da bı hıkmet kendın cozemezsen bı doktora gıt :)uzme tatlı canını

teşekkürler.. Allah sanada tez zamanda evlenmeyi nasip etsın
sevdıgın vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…