depresyondamiyim?

130488

umutluu..
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
637
769
33
37
kizlar hayirli aksamlar.
benim sorunum.su ki surekli gecmisle yaşamak.gecmiste bana yapilan soylenen hicbiseyi unutamiyorum surekli beynimde donup duruyo kin besliyorum resmen ve bu cok yanlis biliyorum engel olamiyorum.ve bugunumu mahvediyorum ysrdim edin kizlar bana bu durumdan nasil kurtulabilirim.butun hayatimi etkikiyo.
ozellikle esimin ailesiyle ilgili sorunlari soyledikleri hicbiseyaklimdan

Canım ugur koşarın kitaplarini okuyabilirsin gecmisteki yasadiklarimizin etkisinden kurtulmanin uzerinde duruyo

Canım ugur koşarın kitaplarini okuyabilirsin gecmisteki yasadiklarimizin etkisinden kurtulmanin uzerinde duruyo
tavsiyeniz bir kitabi var mı peki özellikle bende kendi ailem içinde yaşananlar travma oluşturdu bende eskilere takılıyorum

Sadece bu belirtilerden depresyon denmez ama takıntı durumu olabilir... Böyle durumlarda o düşünceyi kovmak bana iyi geliyor, düşünmiyciim seni diye başka bir şey getiriyorum aklıma... Zihninizin oyunu olabilir.

Hepimiz Böyleyiz sanırım . .
Bu depresyon mu ola ki . .

kizlar hayirli aksamlar.
benim sorunum.su ki surekli gecmisle yaşamak.gecmiste bana yapilan soylenen hicbiseyi unutamiyorum surekli beynimde donup duruyo kin besliyorum resmen ve bu cok yanlis biliyorum engel olamiyorum.ve bugunumu mahvediyorum ysrdim edin kizlar bana bu durumdan nasil kurtulabilirim.butun hayatimi etkikiyo.
Yok cnm depresyonda falan değilsin ...normalde nasılsın bılmıyorum ama sanki biraz kincimisin yani unutmuyormusun sana yapılan bişiy ,böyleyse bu senin fitratin ,yani ya bununla baş etmeye çalışacaksin yada erken yaşta yaslanıp hasta olucaksiniz kirisacaksin :)

Bu depresyon değil geçmişe bağlılık...
Bu durumdan kendinde yeni yeni uğraşlar bularak arkadas ortamlarina girerek hic bir sekilde kendini boş bırakmayarak kurtulabilirsin....
Bu bendede oluyor ne zaman boş kalsam hep geçmişimde yediğim kaziklar aklima geliyor kendimi doldurup duruyorum..
Careyi boyle buldum.

kizlar hayirli aksamlar.
Keşke depresyon böyle sacma basit bisey olsa! Depresyondaki insanın kimseye kin gudecek mecali olmaz

Depresyonu aslında bir güçsüzlük durumu olarak algılardım ama geçenlerde bir yazıya denk gekdim çok mantıklı geldi depresifler güçsüz değil afsız yazıyordu.Düşündüm sonra depresifler ya kendini ya diğer insanları affetmiyor gercekten.Ben psikiyatr değilim elbette.Yazdıklarınız bence çoğu insanda olan şeyler. Depresyon ise çoğu insan depresyonda.Ki ben herkesin zaman zaman farkında olmadan bu süreci geçirdiğini düşünüyorum

Back
X