Depresyondayim galiba, psikolog önerisi?

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
Kızlar öyle zor bir dönemden geçiyorum ki... Psikolojik yardım almadan altından kalkamayacagim.. İstanbul Kartal çevresinde bayan, dini hassasiyete sahip bildiğiniz bir psikolog var mi acaba? Aslında maddi açıdan da durumum pek müsait değil su ara malesef.. Belediyelerin böyle hizmetleri olduğunu duymuştum gerçekten var mı?

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, imtihanınızı kolaylaştırsın, kısa zamanda sizi huzura erdirsin hayırlarla. Bir psikolog öneremem, ama naçizane şunu önermek isterim, eğer mümkün ise, kendinizi biraz zorlayıp, biraz yürümeye çalışmanız mümkün mü. Düzenli yürüyüş, beyindeki mutluluk hormonlarının salgılanmasının artımında son derece yardımcı olan bir şeydir. Bu da, olaylar aynı kalsa dahi, sizin takatinizi, moralinizi, bakış açınızı pozitif yönde etkiler. Çalışmalar, hafif depresyon vakalarında, düzenli yürüyüşün, bir süre sonra, anti-depresanların yaptığı kadar seratonin ve dopamin salgılanımı üzerinde etkili olduğunu söylüyor. Kolaylıklar dilerim.

Amiin çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için ve tavsiyeleriniz için.. Haklısınız belki ama bu öyle bi durum ki ne dışarı çıkma gücü buluyor insan ne de birileriyle görüşme.. Sanki hayat enerjisi bitmiş gibi.. Hamileyim ilaç kullanamam, kullanmak da istemiyorum zaten tek istediğim profesyonel bir yardım almak.. İnanın öyle bir imtihandan geçiyorum ki.. Allahim herkese de bana da yardım etsin..

Güzel şeyler düşünün, zorluklar bizim imtihanımız. Belki zaman zaman derdimizin büyüklüğünden yakınıyoruz ama, etrafımıza baktığımızda bizim dertlerimiz bazılarının derdinden çok çok küçük kalıyor. Hamileliğinizin de etkisi büyük psikolojinizin bozulmasında. Pozitif düşünürseniz, etrafınıza pozitif enerji yayarsınız. Maalesef psikolog önerim benimde yok ama umarım en kısa zamanda hayat sizin için çok daha güzel olur inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…