depresyondayim! lutfen siz bizi aramayin !!!

Sıkma canini tatlım benim.
Ben de şuan okuyorum mesela müh 3. Sınıf öğrencisiyim, maddiyat hepimizin ortak sorunu.
Ben de çok isler aradım yaz tatilinde , LC Waikiki lere mi basvurmadim, internetten CV mi göndermedim olmadı.
Sonra burs başvurusu yaptım hiçbiri çıkmadı.
Bütün umutlarim tükenmişti, burstan falan da umudumu kesmistim, bir gün arkadaşlar bugün okulda kısmı zamanli öğrenci olarak çalışma başvuruları için son gün dedi, ucumuz Ya Allah dedik başvurduk.
Ve bana burs cikti, hic umudum yokken.
Bir de ek is ariyorum bakalım nolcek, hayırlısı.
Ama çok dua ettim, inandim yilmadim sen de yılma inancini kaybetme ;)
Ve en önemlisi de onune gelen en küçük bir fırsatı bile degerlendir :)

allah is arayan herkese yardim etsin. tuhafiye varmis bizim sokakta dun ekmek almaya giderken gozume carpti eleman ariyomus , girdim iceri bayana dedim iste eleman ilani icim geldim diye, deneyimli eleman ariyoruz biz dedi gonderdi. tamam magazada calismadim ama radyo tv mezunuyum haber yazdim bi cok karmasik program kullandim film kurgusuna kadar yaptim satisi da yapardim ama o bile sans vermedi bana.... yikildim resmen
bu radyo televizyon bölümünde okuyanlara yapılan haksızlık kimseye yapılmıyor herhalde. radyo ve televizyon mezunları işsiz bu işi yapanlar medya maymunu . haberciler desen okulunu okumadım ama bu işte piştim havalarında. iki tane öyle arkadaşım var.aslında ne kadar yanlış. bir insan özellikle şu devirde önce eğitimini almalı sonra zaten işin işine girip diğer kısmı da tamamlar. valla işiniz zor. Allah yardımcınız olsun.

Şu an yaşadıklarınızı tahmin ediyorum, fakat bu bir süreç. Tabi ki mutlaka işiniz olacak ve istediğiniz o günlere geri döneceksiniz eminim bundan. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

Ben de şu deneyimli istiyoruz, tecrübeniz var mı cümlelerine deli oluyorum.

Herkes bu şartı koyarsa yeni mezun biri nasıl deneyim sahibi olacak?

İnsan gençlerin önünü açar azıcık yahu!
Deneme süresi ver o sürede maaşı düşük tut, karşılıklı memnun kalırsak tekrar anlaşacağız de.
Ama gencecik insanları depresyona mahkum etme yani!

İşsizlik zor bir psikoloji bilirim.

Mezun olduğumda hemen atanamadım.

Öğrenci harçlığı gibi bir ücrete oyun ablalığı yapmıştım yarım sene...
Onu da internetten bulup, bir cesaret başladım.

İşsizlik yerine ben de her iş yaparım modunda biriyim, evde olmak o derece yaramıyor bana..

Sen de gönlüne göre bir iş bulursun umarım arkadaşım..
Dert etme, dua et..:KK68:

bu radyo televizyon bölümünde okuyanlara yapılan haksızlık kimseye yapılmıyor herhalde. radyo ve televizyon mezunları işsiz bu işi yapanlar medya maymunu . haberciler desen okulunu okumadım ama bu işte piştim havalarında. iki tane öyle arkadaşım var.aslında ne kadar yanlış. bir insan özellikle şu devirde önce eğitimini almalı sonra zaten işin işine girip diğer kısmı da tamamlar. valla işiniz zor. Allah yardımcınız olsun.

lisee yillarim bosa gitmis gibi goruyorum gazi yi de ikinci sene biraktim adam akilli bi bolumde hemen atanabilmek adina simdi tekrar sinav stresi vs...

tam bir sene olacak gun isidiginda... tam ceyiz listemi hazirladigim gecenin sabahinda patronun odasina cagirip "bengu subeyi kapatiyoruz, istedigin zaman gidebilirsin..." demesinin uzerinden bir sene gecmis olacak...

ne bir seneydin ama sen. ne cok celme taktin ne hale getirdin beni. nisan arifesinde issiz kalip, babama tum yuk senin boynunda babacim ben issiz kaldim, diyemedigim icin her allahin gunu ise cikis saatinde gidip anketmis bilmem neymis gibi gunluk islerde calistim. sonra bu gunluk yasamalar sinirimi bozup nisanlimin maddi destekleriyle idare ettim. hazirladigim liste elimde pek cok agladim...

dugune iki ay kala babama az bi yuk biraktim ve isi biraktigimi soyledim. evleneli uc ay oldu... her gun her allahin gunu o tanidigi ara bu sirketi ara otur ygs ye calis aksama kocan gelecek yemek yap ev temizle yalvaririm donus yapin diye cv gonderdigin yerlere mail atmayi dusun misafir ustune misafir esimin borclari ygs icin kitaba yatirilan para!!!

sonuc uyku problemi, aglama nobetleri, saclarda sicim gibi dokulme...

biktim usandim biz sizi arariz diyen is verenlerden. esime yardim edememekten utaniyorum. eski calisan ayaklari ustunde duran beni geri istiyorum.

esim bile haftada bi gulen yuzunu ozluyorum bulacaksin is uzulme diye teselli ediyor.

ben bugun gene gorusmeye gittim ve gene biz sizr donus yapicaz dediler...

hayat bana neden bu kadar zor? artik bi hobim olsun bi isim olsun pazartesi hastayim diye yalan soylemek isteyecegim ama surune surune gidecegim bi isim olsun ! suzulmesin yaslar her is lafi gectiginde. bir senedir issiz olunur mu, insan is ilanlarina bakarak aglar mi allah askina !!!

sadece icimi dokmek istedim okudugunuz icin tesekkur ederim... ben cok doldum tastim derlesecek kimseyi bulamadim... esimden bile saklar oldum gozyaslarimi uzulmesin diye... siz geldiniz aklima yazdim iste...

kaleminiz, ifadeleriniz çok güzel. sıkıntılarını çok güzel anlatmışsın.
her sabah sürüne sürüne gidebileceğim bir işim olsun demişsin :)
her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır.
üstesinden geleceğinizden eminim.
inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.

Baksana evde bir iş yapabilirsin mesela keçeden servis takımı, yada ne biliyim h&m den ayakkabı alıp taş ileyip satabilirsin bu şekil iyi paralar kazanançok insan var

Baksana evde bir iş yapabilirsin mesela keçeden servis takımı, yada ne biliyim h&m den ayakkabı alıp taş ileyip satabilirsin bu şekil iyi paralar kazanançok insan var
bunun için birazda çevre olması gerekiyor galiba.
yeni başlayanların biraz sabırlı olup (en az 1yıl) o çevreyi oluşturduktan sonra satış yapabildiğini duymuştum.
feyste, instagram da o kadar çok var ki böyle sayfa, pastanın dilim payı çok düştü maalesef.
Ama oldukça iyi bir fikir.

bunun için birazda çevre olması gerekiyor galiba.
yeni başlayanların biraz sabırlı olup (en az 1yıl) o çevreyi oluşturduktan sonra satış yapabildiğini duymuştum.
feyste, instagram da o kadar çok var ki böyle sayfa, pastanın dilim payı çok düştü maalesef.
Ama oldukça iyi bir fikir.
öyle demeyin misal vermek gerekirse ben internetten bir kolye almıştım 60 tl ye aynısını kadıkoyde bir bujitaride gördüm ve 7 tl idi düşünebiliyormusun aradaki farkı ve gittim bujitari sahibine söyledim böyle böyle diye " biz direk çinden kendimiz getirip dağıtıyoruz pazara o dediğiniz kişide buradan alıyordur "dedi. Ve inan ben gezmeye fırsatım olduğu için gördüm hatta bir kolye daha sipariş etmiştim anında arayıp iptal ettim.. Tabi burada yapılan düpedüz dolandırıcılık.. konu sahibi böyle yapsın demiyorum asla..Bu arad bu dediğim kadında kolyeler 2 gün içinde tükeniyor ama dediğin gibi sadece sabır lazım yoksa emin olun çalışan yada çocuklu bayanlar çılgın gibi alışveriş yapıyorlar

öyle demeyin misal vermek gerekirse ben internetten bir kolye almıştım 60 tl ye aynısını kadıkoyde bir bujitaride gördüm ve 7 tl idi düşünebiliyormusun aradaki farkı ve gittim bujitari sahibine söyledim böyle böyle diye " biz direk çinden kendimiz getirip dağıtıyoruz pazara o dediğiniz kişide buradan alıyordur "dedi. Ve inan ben gezmeye fırsatım olduğu için gördüm hatta bir kolye daha sipariş etmiştim anında arayıp iptal ettim.. Tabi burada yapılan düpedüz dolandırıcılık.. konu sahibi böyle yapsın demiyorum asla..Bu arad bu dediğim kadında kolyeler 2 gün içinde tükeniyor ama dediğin gibi sadece sabır lazım yoksa emin olun çalışan yada çocuklu bayanlar çılgın gibi alışveriş yapıyorlar
çalışan ve çocuklu bir bayanım ve evet tüm alışverişimi netten yapıyorum çılgınlar gibi :) zamanım kalmıyor çünkü.
siz bir e ticaret sitesinden mi aldınız kolyeyi yoksa face sayfasından falan mı? ciddi bir fiyat farkı çünkü.
biraz sabır eder gayretlenirse (sayfası takipçi alana kadar) sonrasında üretmek oldukça zevkli.
gerçi konu sahibi sabırsız ve hırslı biri olduğunu söylüyor dimi acembuselik acembuselik :)

çalışan ve çocuklu bir bayanım ve evet tüm alışverişimi netten yapıyorum çılgınlar gibi :) zamanım kalmıyor çünkü.
siz bir e ticaret sitesinden mi aldınız kolyeyi yoksa face sayfasından falan mı? ciddi bir fiyat farkı çünkü.
biraz sabır eder gayretlenirse (sayfası takipçi alana kadar) sonrasında üretmek oldukça zevkli.
gerçi konu sahibi sabırsız ve hırslı biri olduğunu söylüyor dimi acembuselik acembuselik :)
yok ben bir satıcının kendi sayfasından almıştım...

işsizliği yaşadım tam 9 yıl ne zordur bilirim ama bana biraz fazla batıyorsunuz bu duruma gibi geldi.
elbette babaya yük bindirmemek eşe destek çıkmak istemek güzel hisler ve düşünceler ama elinizde olmayan sebepler yüzünden (nasip değil henüz demek ki) bu kadar kendinizi incitmeniz, bu derece dibe batmanız normal mi?
belki bu bıkkın ya da depresif ruh haliniz davranışlarınıza ve yüzünüze ve hatta cümlelerinize yansıyordur iş görümelerinizi negatif yönde etkiliyordur, onu da düşünün.
ayrıca inançlı biriyseniz bol bol "ya rezzak" tesbihini çekin.
dilerim en kısa zamanda bereketli kazancı olan güzel bir işe girersiniz.

işsizliği yaşadım tam 9 yıl ne zordur bilirim ama bana biraz fazla batıyorsunuz bu duruma gibi geldi.
elbette babaya yük bindirmemek eşe destek çıkmak istemek güzel hisler ve düşünceler ama elinizde olmayan sebepler yüzünden (nasip değil henüz demek ki) bu kadar kendinizi incitmeniz, bu derece dibe batmanız normal mi?
belki bu bıkkın ya da depresif ruh haliniz davranışlarınıza ve yüzünüze ve hatta cümlelerinize yansıyordur iş görümelerinizi negatif yönde etkiliyordur, onu da düşünün.
ayrıca inançlı biriyseniz bol bol "ya rezzak" tesbihini çekin.
dilerim en kısa zamanda bereketli kazancı olan güzel bir işe girersiniz.

netten basvurdugum sirketler hic geri donmuyor ki negatif olayim benim derdim o canim tamam cekicem tesekkurler

evet hirs var bende sabrederim o sorun degil de benim el becerim sifir anca atki orebiliyorum :)

Back
X