Benim canlı karaktere kardese ablaya ihtiyacım var teselli gibi cammsss♥♥tatlım yaşadıkların dünya hali.ne yazı ki bu dünyada iyiler olduğu kadar kötülerde var.kötüleri takmama konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum.kızım takma sadece sen üzülüyorsun .onlar keyfinde diye diye.sende umursamaz ol. elalem konuşur işte.konuşmam lazım diyorsan 2tl ye kalem 50kuruşa kalem al.yaz.bende yazıyorum.çok iyi oluyor.bir satırda şu kişi beni üzdü yazıyorsam alt satırda manikürüm geldi oluyor.sende yaz.
Benim canlı karaktere kardese ablaya ihtiyacım var teselli gibi cammsss♥♥
Yani?Durum vaahim
Guzel fikir ama kuzum hasta bu sıralar cıkamam marketw bileo zaman işlerini ayarlayacak ve bir saat falan parka gitceksin.oradaki anneler,bakıcılar ve büyük annelerle sohbet edeceksin.zaten kendilğinden konuşmaya başlıyorlar.
Dedimki herkesin basında var zaten bin tane bide ben eklenmiyim :) upuzun yazdım geride sildim yazdıgımı bu sıralar bıkkınım herseyden sıralasan sıgmaz bi arkadasta kagıt kalem al yaz deyince biraz uzuldum dogruyu solemek gerekirse bende baska kisilerde uzer die sildim
Eee konu silmek ceza sebebi...Dedimki herkesin basında var zaten bin tane bide ben eklenmiyim :) upuzun yazdım geride sildim yazdıgımı bu sıralar bıkkınım herseyden sıralasan sıgmaz bi arkadasta kagıt kalem al yaz deyince biraz uzuldum dogruyu solemek gerekirse bende baska kisilerde uzer die sildim
Guzel fikir ama kuzum hasta bu sıralar cıkamam marketw bile
İnsallahçabuk iyileşir inşallah.
Durum vaahim
Dedimki herkesin basında var zaten bin tane bide ben eklenmiyim :) upuzun yazdım geride sildim yazdıgımı bu sıralar bıkkınım herseyden sıralasan sıgmaz bi arkadasta kagıt kalem al yaz deyince biraz uzuldum dogruyu solemek gerekirse bende baska kisilerde uzer die sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?