derde dertlesmeye gel

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
31
Istanbul
Ayyyy ayy kızlar bugunlerde icim cok sıkkın cok bıkkın istedigim hic bisey olmuyor yavrumda hasta oldu birtanemle ugrasıyorum bi yandan bi yandanda kendimi yedim bitirdim herkes ustume geliyor herkes beni anlamıyor.. bir ailemi cok ozledim ve gidemiyorum nedenmi cunku 6aydır tasınmaya calısıyorum evimi tasımadanda bi yere gidemem anlayacagınız bu sıralar tasıd tasıdım yoksa artıkın zorrrr
Her ne zman tasınmak istesem bulsam evi hah tamam bu diyorum bisy cıkıyor ya birinw bisey oluyor yada bir olay kopuyor yani bi nasip olmadı ve ben kafama artıkın cok takar oldm birde elti var ahh ahhhhh simdi bi napalım dagılıp sana evmi arayalım falan demeyin bw derdim suki ben bunaldım arkadas istiyorum benm durrumuma denk cunku etrafım yuzume gulen yalancılarla dolu kime ne anlatıyım bilemedim

tatlım yaşadıkların dünya hali.ne yazı ki bu dünyada iyiler olduğu kadar kötülerde var.kötüleri takmama konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum.kızım takma sadece sen üzülüyorsun .onlar keyfinde diye diye.sende umursamaz ol. elalem konuşur işte.konuşmam lazım diyorsan 2tl ye kalem 50kuruşa kalem al.yaz.bende yazıyorum.çok iyi oluyor.bir satırda şu kişi beni üzdü yazıyorsam alt satırda manikürüm geldi oluyor.sende yaz.

tatlım yaşadıkların dünya hali.ne yazı ki bu dünyada iyiler olduğu kadar kötülerde var.kötüleri takmama konusunda kendimi eğitmeye çalışıyorum.kızım takma sadece sen üzülüyorsun .onlar keyfinde diye diye.sende umursamaz ol. elalem konuşur işte.konuşmam lazım diyorsan 2tl ye kalem 50kuruşa kalem al.yaz.bende yazıyorum.çok iyi oluyor.bir satırda şu kişi beni üzdü yazıyorsam alt satırda manikürüm geldi oluyor.sende yaz.
Benim canlı karaktere kardese ablaya ihtiyacım var teselli gibi cammsss♥♥

Dedimki herkesin basında var zaten bin tane bide ben eklenmiyim :) upuzun yazdım geride sildim yazdıgımı bu sıralar bıkkınım herseyden sıralasan sıgmaz bi arkadasta kagıt kalem al yaz deyince biraz uzuldum dogruyu solemek gerekirse bende baska kisilerde uzer die sildim

Dedimki herkesin basında var zaten bin tane bide ben eklenmiyim :) upuzun yazdım geride sildim yazdıgımı bu sıralar bıkkınım herseyden sıralasan sıgmaz bi arkadasta kagıt kalem al yaz deyince biraz uzuldum dogruyu solemek gerekirse bende baska kisilerde uzer die sildim
Eee konu silmek ceza sebebi...:işsiz:

Back
X