Ya ben genelde girdigim ortamlardan dolayi telefonumu sessizde tutarim ya mesaj atarim musait degilim donucem diye veyada gorunce geri donerim bu onu bilmesine ragmen yapiyo iyi niyetli oldugunu asla dusunmuyorum zaten esimide doldurmaya calistigi icin sinir yapiyorum kendimeEşinin durumu bilmesi yeterli gibi duruyor yani sessise aldığını yetişemediğini kasıtlı yapmadığını falan filan
Onun dışında kayınvalide direk oğlunu arıyorsa pek iyi niyetli gibi değil sankim
aldırış etmemeye çalış, evet zor ama kendi iç huzurun için canım
önemli olan sen ve eşin
Onu istiyolar zatenbundan sonra kasıtlı bakma
madem öyle peşinden eşin arayıncada açma. snra ilk kayınvalideni ara duymamışım de. sonra kocanı ara de ki telefon sessizdeymiş, annen aramış onu aradım konştuk şimdi seni aradım bişey mi oldu de. ıy sabırlıkkkkYa ben genelde girdigim ortamlardan dolayi telefonumu sessizde tutarim ya mesaj atarim musait degilim donucem diye veyada gorunce geri donerim bu onu bilmesine ragmen yapiyo iyi niyetli oldugunu asla dusunmuyorum zaten esimide doldurmaya calistigi icin sinir yapiyorum kendime
Ya sabah sabah kayinvalidem yuzunden yine tersimden kalktim sinirlerim tavan. Aksam telefonumu sessizde unutmusum az once beni aramis dondum geri mesgul caliyo baktim esim ariyo annem seni ariyomus telefonuna bakmiyomussun neden diye soruyo bu nasil bi kafa ya ne zaman telefonuna yetisemesem ayni halti yapiyo esimi ariyo ve sanki kasitli bakmiyomusum gibi davraniyo bu duruma nasil cozum bulabilirim bi akil verin?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?