• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi ne !?

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Ya sabah sabah kayinvalidem yuzunden yine tersimden kalktim sinirlerim tavan. Aksam telefonumu sessizde unutmusum az once beni aramis dondum geri mesgul caliyo baktim esim ariyo annem seni ariyomus telefonuna bakmiyomussun neden diye soruyo bu nasil bi kafa ya ne zaman telefonuna yetisemesem ayni halti yapiyo esimi ariyo ve sanki kasitli bakmiyomusum gibi davraniyo bu duruma nasil cozum bulabilirim bi akil verin?!

Eşinin durumu bilmesi yeterli gibi duruyor yani sessise aldığını yetişemediğini kasıtlı yapmadığını falan filan
Onun dışında kayınvalide direk oğlunu arıyorsa pek iyi niyetli gibi değil sankim
aldırış etmemeye çalış, evet zor ama kendi iç huzurun için canım
önemli olan sen ve eşin

Eşinin durumu bilmesi yeterli gibi duruyor yani sessise aldığını yetişemediğini kasıtlı yapmadığını falan filan
Onun dışında kayınvalide direk oğlunu arıyorsa pek iyi niyetli gibi değil sankim
aldırış etmemeye çalış, evet zor ama kendi iç huzurun için canım
önemli olan sen ve eşin
Ya ben genelde girdigim ortamlardan dolayi telefonumu sessizde tutarim ya mesaj atarim musait degilim donucem diye veyada gorunce geri donerim bu onu bilmesine ragmen yapiyo iyi niyetli oldugunu asla dusunmuyorum zaten esimide doldurmaya calistigi icin sinir yapiyorum kendime

İstiyorlar ki telefonun başında otur hiçbir yere kalkma hatta tuvalete giderken bile elinde olsun, orda acsan bile onlar için sorun yok zaten !.. her aradığında bakmak zorunda değilsin , eşine bunu soyle. Her eşini aradığında da gelip seni aramasın. İnsana gına gelir ya

Kayinvalidenize; Anne neden ben açmadığım zaman eşimi arıyorsun kendisi yanlış anlıyor.
Ben kasıtlı olarak acmiyorum sanıyor diyebilirsin.
Insanlar sikintilarini konuşarak çözmeyi bilmeli .

Eşiniz de sorunlu. Kaynanam eşime böyle bir şey dese bilmem kendine sor der. Sizi arayıp hesap sorar gibi konuşmak nedir yani.

Genelde bunu,ay birşey oldu zannettim,dünyanın 1001 türlü hali var bahanesine sığınarak yaparlar.Benim de babam hemen açamadıysam,çamaşır asıyorsam,duymamışsam vs, kızar,neden her an yanında değil diye.Ama onun gerçekten endişelendiğini bilirim.Bizi bir öksürsek,doktorlara taşırdı gecenın bir yarısı.Annesini önemsiz bir rahatsızlıktan,iyi bakılamadığı için kaybetmiş.Onun etkileri sanırım.Bazen babaannem diye bahsettiğim onun 2ci annesidir.Ama kayınvalideni bilemedim,belki de gerçekten merak ediyordur.

Kocanız burnunu sokmazsa sorun halolmuş olur.
Annecim işi vardır duymamıştır diyip kapatmak yerine neden sizi arayıp karşılıklı birbirinize dolduruyo hiç anlamıyorum.

Kocan sessizdedir telefonu duymamıştır müşteri hizmetleri mi benim karım dese konu kapanır.Hata kaynanandan çok kocanda

Soyleyecekleri cok muhim mi ki ardindan hemen esini ariyor canim, aksi halde bu ne acele :)

Onun adı kaynana yapar da kocana ne oluyor acaba.
Sen karışmasana bizim işimize diye onu da terslersen en azından oğlundan yüz bulamaz,sonra kaynanayı arar işim vardı buyur dersin.

Bence bu şekilde devam et. İkiside bir süre sonra senin huyunun böyle olduğunu kabul etmek zorunda kalırlar

Ya ben genelde girdigim ortamlardan dolayi telefonumu sessizde tutarim ya mesaj atarim musait degilim donucem diye veyada gorunce geri donerim bu onu bilmesine ragmen yapiyo iyi niyetli oldugunu asla dusunmuyorum zaten esimide doldurmaya calistigi icin sinir yapiyorum kendime
madem öyle peşinden eşin arayıncada açma. snra ilk kayınvalideni ara duymamışım de. sonra kocanı ara de ki telefon sessizdeymiş, annen aramış onu aradım konştuk şimdi seni aradım bişey mi oldu de. ıy sabırlıkkkk

Al benden de o kadar ! Gunde 7 kere arar bir kere acmayayim hemen eşim beni arar annem aramis niye acmadin telefonun nerde !!! Suan bende sinirlendim bak.. Allah sabir versin inanki.. kendi annem sehir disinda onunla bile 1 kere konusuyorum telefonda bazen 2 kere ama kv hemen yan sokakta masallah 7 kere ariyor. Ve her defasinda ayni sey niye beni aramiyorsun.. Tövbe yarebbim..

o her seferinde oğlunu ararsa arasın.
yeter ki eşin her defasında seni arayıp hesap sormaya kalkışmasın.

eşinize deyin ki müsait olduğumda bakarım da ararım da...
neden tavır yapıyormuşum gibi davranıyor deyin.
erkekler bazen idrak edemiyorlar!

Ya sabah sabah kayinvalidem yuzunden yine tersimden kalktim sinirlerim tavan. Aksam telefonumu sessizde unutmusum az once beni aramis dondum geri mesgul caliyo baktim esim ariyo annem seni ariyomus telefonuna bakmiyomussun neden diye soruyo bu nasil bi kafa ya ne zaman telefonuna yetisemesem ayni halti yapiyo esimi ariyo ve sanki kasitli bakmiyomusum gibi davraniyo bu duruma nasil cozum bulabilirim bi akil verin?!

Valla 1 kere açarsam 2 kere kasıtlı açmıyorum. Başlarda çok sık ariyordu baktı ben fazla hasir nesir olmuyorum telefonda arama sıkligini azaltti :D bide dakikam yok diye salliyorum. Kocamdan başka arayan yok zaten beni :) diger gorusmelerimi internetten hallaediyorum.

Back
X