Derdim bitmiyor.

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
26
Eskişehir
Önceki konumdan da beni çoğunuz tanıyorsunuz. Bu sefer bir dertle geldim size.
Erkek arkadaşım yani sözlüm son 1 haftadır ne arıyor ne mesaj atıyor. Telefonu kırıldığından dolayı yeni telefon alamadı fakat arkadaşının telefonundan biraz önce mesaj attı. 'Bebeğim napıyosun' yazmış. İyiyim uzanıyorum falan dedim. Hiç buluşmaktan falan bahsetmedi. Bende ne zaman buluşuyoruz? dedim. Maçım var haftasonu dedi. Hiç mesaj atmıyosun kaç gündür,aramıyosunda dedim. aynen ya özür dilerim dedi.Anladım dedim,mesajlaşma bitti böylelikle. bundan önce bir iki kere daha böyle yapmıştı ama aylar öncesi. Acaba ben mi bir şey yaptım diyorum? Beni merak ederdi,duramazdı aramadan.1 hafta kısa bir süre biliyorum,ama onu da bildiğimden böyle konuşuyorum. Arkadaşlarından,maçlarından bana vakit ayıramıyor zaman geçtikçe. Çok rahatsız oluyorum. Tamam onun da hayatı var,o da gezecek arkadaşlarıyla muhabbet edecek,maçlara idmanlara gidecek. Ama bana da biraz vakit ayırması gerekmez mi? Ve ayağımda sorun var,tırnak batması ve onun üzerine ayağıma bıçak düşürdüm yanlışıkla mutfakta yemek yaparken. Ayağımdan yürüyemiyorum ve beni merak etmesini isterdim biraz ilgilenmesini falan. Ya da regl dönemindeyim diye olaya fazla duygusal bakıyorum sanırım. Sizce ne yapmalıyım? :26:

1 hafta benım için çok uzun bir sure ben 2 saat aramasa merak edip kızıyorum...bence haklısın

1 hafta benım için çok uzun bir sure ben 2 saat aramasa merak edip kızıyorum...bence haklısın

Bana göre de uzun bir süre,diğerleri 1 haftayı kısa buluyor diye öyle yazmak istedim. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Onun beni merak etmesini bırakın,ben onu merak ediyorum. Ve ulaşamıyorum. Kuzenini arıyorum onu vermesini istiyorum veya arkadaşını arıyorum öylelikle sözlüme ulaşıyorum. Başkalarıyla muhattap olarak ona ulaşmaktanda sıkıldım açıkçası.

Bence haklısın bi hafta bana görede çok uzun bi süre,beni bir hafta aramasa çok merak ederim kafaya takarim

Çok üzgünüm,biraz beni merak etsin,ilgilensin istiyorum. Maçları,idmanları derken ben unutuluyorum. Bunu hep tekrarlamıyor arada sırada aramamaya başlıyor yorgun oluyor. Tamam telefonu yok ama illa ki bir arkadaşından falan bana ulaşabilir diye düşünüyorum:85:

Bende şuan o durumdayım. Ne demeliyim,ne yapmalıyım bilemiyorum da.

trip atsan anlar mi bilemiyorum arkadaşım ama arayıp konuşman taraftarıyım,hani bazı erkeklerde arada olurya hep ben mi özlediğimi söyleyecem birazda o söylesin gibi belki oda bu aralar sana bunu anlatmaya çalışıyodur.

Çok üzgünüm,biraz beni merak etsin,ilgilensin istiyorum. Maçları,idmanları derken ben unutuluyorum. Bunu hep tekrarlamıyor arada sırada aramamaya başlıyor yorgun oluyor. Tamam telefonu yok ama illa ki bir arkadaşından falan bana ulaşabilir diye düşünüyorum:85:

Bunu her bayan ister canım.
Sevilmek, ilgi görmek, önemsenmek isteriz.
1. sırada yer almak isteriz. O nedenle haklısın.

trip atsan anlar mi bilemiyorum arkadaşım ama arayıp konuşman taraftarıyım,hani bazı erkeklerde arada olurya hep ben mi özlediğimi söyleyecem birazda o söylesin gibi belki oda bu aralar sana bunu anlatmaya çalışıyodur.

Bende öyle düşündüm aslında,ama o aramadan hep ilk adımı ben atmak istemiyorum. Geçen günlerde baya bir stresliydim ve bana soğuk davranıyorsun demişti son görüştüğümüzde, ama yine de çok iyiydi aramız. O günden sonra aramamaya başladı. Dediğin gibi haklı olabilirsin:85:

senin soyledigin seye aynen ya ozur dilerim demesi cok tuhafima gitti gecistirmis gibi,
ne bir aciklama nede birsey bence sen ara bi konus..

nezamandır birliktesiniz canım heyecanmı bitti acaba hoş benimde 6 senelik bi ilişkim var nişamlım diyetim haftanın 4 günü görüşüyoruz gün içindede hep msjlaşırız ilginç senin sevgilin :36:

nezamandır birliktesiniz canım heyecanmı bitti acaba hoş benimde 6 senelik bi ilişkim var nişamlım diyetim haftanın 4 günü görüşüyoruz gün içindede hep msjlaşırız ilginç senin sevgilin :36:

2 yıldır,bu zamana kadar bana tek bir kötü sözü dahi olmadı. Her buluştuğumuzda çok iyi davranır,hasta olduğumda başımda bekler. Ve biz daha yeni sözlendik sayılır. Telefonu olmadığından mesajlaşamayız çünkü telefon alacak maddi durumu yok şu sıralar. O yüzden onu dert etmiyorum. Ama 1 hafta öncesine kadar her şey yolundaydı. 1 hafta ne değişebilir ki? Bilemedim :(

Bende öyle düşündüm aslında,ama o aramadan hep ilk adımı ben atmak istemiyorum. Geçen günlerde baya bir stresliydim ve bana soğuk davranıyorsun demişti son görüştüğümüzde, ama yine de çok iyiydi aramız. O günden sonra aramamaya başladı. Dediğin gibi haklı olabilirsin:85:

:) evet bazen erkeklerde biz hassas olabiliyor ilgi isteyebiliyor.sen onu bizden daha iyi tanıyorsun biz burda sadece yorum yapıyoruz arkadaşım yani en iyisini yine sen bilirsin bana sorarsan sevdiğin erkekte arada hayatında ne kadar önemli olduğunu duymak ister arada duyurmanında bi zararı olmaz sanırım :-|

konturun yokmu? arkadasindan ariycam seni de ev telefonunuzdan babandan filan ara sozlusunuz zaten :26:

Bedava dakikalarım var fakat onun telefonu yok. Alt katta kuzenindedir o büyük ihtimalle şuan. Telefonu kırıldı ve durumu olmadığından telefon alma gibi bir şansı da yok. Yarın buluşabilseydik iyi olurdu aslında ama baksanıza 'maçı varmış' :85:

Back
X